99 packar upp Iphone X

Nu har 99 fått in ett testexemplar av Iphone X. I videon packas Apples nya flaggskepp upp och Ida kollar vad den nya upplåsningsmetoden Face ID går för.

Apples senaste flaggskeppsmobil började säljas i fredags och nu har också Ida Blix fått ett testexemplar till redaktionen. Telefonen fick självklart följa med raka vägen in i studion för att filma uppackningen.

De är kanske främst två grejer som skiljer från tidigare Iphone-modeller, Iphone X har ingen hemknapp – hur fungerar det? En annan intressant nyhet är den nya upplåsningsmetoden Face ID som vi inte kan låta bli att testa lite extra direkt.

Det här är förstås bara början, Iphone X kommer att testas mer framöver. Håll utkik här på sajten.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.