99 packar upp Iphone X

Nu har 99 fått in ett testexemplar av Iphone X. I videon packas Apples nya flaggskepp upp och Ida kollar vad den nya upplåsningsmetoden Face ID går för.

Apples senaste flaggskeppsmobil började säljas i fredags och nu har också Ida Blix fått ett testexemplar till redaktionen. Telefonen fick självklart följa med raka vägen in i studion för att filma uppackningen.

De är kanske främst två grejer som skiljer från tidigare Iphone-modeller, Iphone X har ingen hemknapp – hur fungerar det? En annan intressant nyhet är den nya upplåsningsmetoden Face ID som vi inte kan låta bli att testa lite extra direkt.

Det här är förstås bara början, Iphone X kommer att testas mer framöver. Håll utkik här på sajten.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!