99 packar upp Iphone X

Nu har 99 fått in ett testexemplar av Iphone X. I videon packas Apples nya flaggskepp upp och Ida kollar vad den nya upplåsningsmetoden Face ID går för.

Apples senaste flaggskeppsmobil började säljas i fredags och nu har också Ida Blix fått ett testexemplar till redaktionen. Telefonen fick självklart följa med raka vägen in i studion för att filma uppackningen.

De är kanske främst två grejer som skiljer från tidigare Iphone-modeller, Iphone X har ingen hemknapp – hur fungerar det? En annan intressant nyhet är den nya upplåsningsmetoden Face ID som vi inte kan låta bli att testa lite extra direkt.

Det här är förstås bara början, Iphone X kommer att testas mer framöver. Håll utkik här på sajten.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.