99 packar upp Iphone X

Nu har 99 fått in ett testexemplar av Iphone X. I videon packas Apples nya flaggskepp upp och Ida kollar vad den nya upplåsningsmetoden Face ID går för.

Apples senaste flaggskeppsmobil började säljas i fredags och nu har också Ida Blix fått ett testexemplar till redaktionen. Telefonen fick självklart följa med raka vägen in i studion för att filma uppackningen.

De är kanske främst två grejer som skiljer från tidigare Iphone-modeller, Iphone X har ingen hemknapp – hur fungerar det? En annan intressant nyhet är den nya upplåsningsmetoden Face ID som vi inte kan låta bli att testa lite extra direkt.

Det här är förstås bara början, Iphone X kommer att testas mer framöver. Håll utkik här på sajten.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.