Fulkultur om Stephen King

Dags för ett avsnitt om skräcknestorn Stephen King. Jocke, Ida och Andreas ger sina personliga topplistor och du kan vara med och rösta på din favoritroman.

Stephen King hör till en av världens mest välkända författare med en diger lista romaner och noveller kopplad till sig. Många av hans verk har också blivit filmer och tv-serier.

Den här veckan pratar Joakim Bennet, Ida Blix och Andreas Eklöv om Stephen King, hans verk och om hans inflytande på populärkulturen. De delar också med sig av sina personliga topplistor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Missa inte chansen att rösta fram din King-favorit i vår mycket långa omröstning du hittar här (många romaner är det):

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Visa mer

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Skriven av Ida Blix

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.