Fulkultur om Stephen King

Dags för ett avsnitt om skräcknestorn Stephen King. Jocke, Ida och Andreas ger sina personliga topplistor och du kan vara med och rösta på din favoritroman.

Stephen King hör till en av världens mest välkända författare med en diger lista romaner och noveller kopplad till sig. Många av hans verk har också blivit filmer och tv-serier.

Den här veckan pratar Joakim Bennet, Ida Blix och Andreas Eklöv om Stephen King, hans verk och om hans inflytande på populärkulturen. De delar också med sig av sina personliga topplistor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Missa inte chansen att rösta fram din King-favorit i vår mycket långa omröstning du hittar här (många romaner är det):

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Visa mer

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Skriven av Ida Blix

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.