Fulkultur om Stephen King

Dags för ett avsnitt om skräcknestorn Stephen King. Jocke, Ida och Andreas ger sina personliga topplistor och du kan vara med och rösta på din favoritroman.

Stephen King hör till en av världens mest välkända författare med en diger lista romaner och noveller kopplad till sig. Många av hans verk har också blivit filmer och tv-serier.

Den här veckan pratar Joakim Bennet, Ida Blix och Andreas Eklöv om Stephen King, hans verk och om hans inflytande på populärkulturen. De delar också med sig av sina personliga topplistor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Missa inte chansen att rösta fram din King-favorit i vår mycket långa omröstning du hittar här (många romaner är det):

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Visa mer

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Skriven av Ida Blix

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.