Fulkultur om Stephen King

Dags för ett avsnitt om skräcknestorn Stephen King. Jocke, Ida och Andreas ger sina personliga topplistor och du kan vara med och rösta på din favoritroman.

Stephen King hör till en av världens mest välkända författare med en diger lista romaner och noveller kopplad till sig. Många av hans verk har också blivit filmer och tv-serier.

Den här veckan pratar Joakim Bennet, Ida Blix och Andreas Eklöv om Stephen King, hans verk och om hans inflytande på populärkulturen. De delar också med sig av sina personliga topplistor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Missa inte chansen att rösta fram din King-favorit i vår mycket långa omröstning du hittar här (många romaner är det):

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Visa mer

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Skriven av Ida Blix

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!