Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Den här kortfilmen filmad med Iphone X gör oss sötsugna

Mindre än en vecka efter säljstarten finns det redan en kortfilm filmad helt med Iphone X att titta på. Det franska produktionsteamet Amnesi Art har gjort en kort dokumentär om konditorn Elise Lepinteur.

Det franska produktionsteamet Amnesi Art har släppt en ny dokumentär kortfilm filmad helt med en Iphone. Den här gången visar de vad som är möjligt med Apples senaste flaggskepp Iphone X.

Den här filmen gör oss väldigt sötsugna då den visar många vackra närbilder på godsaker gjorda av Elise Lepinteur som är student till den världskända konditorn Christophe Adam i Paris.

Made in Paris

Amnesi Art har delat med sig av några bilder från inspelningen och berättar också vad de använt för utrustning och appar för att skapa fillmen.

Ryan Earl och Nick Arcivos berättar att de mestadels använder enbensstativ (monopods) från Gitzo och handhållna stabilisatorer från DJI Osmo Mobile och Zhiyun Smooth Q. Filmen är inspelad med Apples inbyggda kameraapp med 24 bilder per sekund. I några scener använder de appen Filmic Pro som en fjärr.

När det gäller ljud använder teamet en Rode Lavalier och en Rode NTG3 genom en Zoom H4N.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.