Den här kortfilmen filmad med Iphone X gör oss sötsugna

Mindre än en vecka efter säljstarten finns det redan en kortfilm filmad helt med Iphone X att titta på. Det franska produktionsteamet Amnesi Art har gjort en kort dokumentär om konditorn Elise Lepinteur.

Det franska produktionsteamet Amnesi Art har släppt en ny dokumentär kortfilm filmad helt med en Iphone. Den här gången visar de vad som är möjligt med Apples senaste flaggskepp Iphone X.

Den här filmen gör oss väldigt sötsugna då den visar många vackra närbilder på godsaker gjorda av Elise Lepinteur som är student till den världskända konditorn Christophe Adam i Paris.

Made in Paris

Amnesi Art har delat med sig av några bilder från inspelningen och berättar också vad de använt för utrustning och appar för att skapa fillmen.

Ryan Earl och Nick Arcivos berättar att de mestadels använder enbensstativ (monopods) från Gitzo och handhållna stabilisatorer från DJI Osmo Mobile och Zhiyun Smooth Q. Filmen är inspelad med Apples inbyggda kameraapp med 24 bilder per sekund. I några scener använder de appen Filmic Pro som en fjärr.

När det gäller ljud använder teamet en Rode Lavalier och en Rode NTG3 genom en Zoom H4N.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.