Den här kortfilmen filmad med Iphone X gör oss sötsugna

Mindre än en vecka efter säljstarten finns det redan en kortfilm filmad helt med Iphone X att titta på. Det franska produktionsteamet Amnesi Art har gjort en kort dokumentär om konditorn Elise Lepinteur.

Det franska produktionsteamet Amnesi Art har släppt en ny dokumentär kortfilm filmad helt med en Iphone. Den här gången visar de vad som är möjligt med Apples senaste flaggskepp Iphone X.

Den här filmen gör oss väldigt sötsugna då den visar många vackra närbilder på godsaker gjorda av Elise Lepinteur som är student till den världskända konditorn Christophe Adam i Paris.

Made in Paris

Amnesi Art har delat med sig av några bilder från inspelningen och berättar också vad de använt för utrustning och appar för att skapa fillmen.

Ryan Earl och Nick Arcivos berättar att de mestadels använder enbensstativ (monopods) från Gitzo och handhållna stabilisatorer från DJI Osmo Mobile och Zhiyun Smooth Q. Filmen är inspelad med Apples inbyggda kameraapp med 24 bilder per sekund. I några scener använder de appen Filmic Pro som en fjärr.

När det gäller ljud använder teamet en Rode Lavalier och en Rode NTG3 genom en Zoom H4N.

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.