quizresultat

Resultat: Vad kan du om Microsofts mobiltelefonsatsning?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckans quiz handlade om en välkänd pionjär inom datorvärlden – Bill Gates som var med och grundade Microsoft. Så här gick det för er:

Det var 292 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan var: "Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?" Det rätta svaret är Microsoft Continuum.

Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?

Den frågan som allra flest hade koll på var "Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?" Rätt svar är att det kom alldeles för få appar.

Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.