quizresultat

Resultat: Vad kan du om Microsofts mobiltelefonsatsning?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckans quiz handlade om en välkänd pionjär inom datorvärlden – Bill Gates som var med och grundade Microsoft. Så här gick det för er:

Det var 292 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan var: "Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?" Det rätta svaret är Microsoft Continuum.

Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?

Den frågan som allra flest hade koll på var "Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?" Rätt svar är att det kom alldeles för få appar.

Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.