quizresultat

Resultat: Vad kan du om Microsofts mobiltelefonsatsning?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckans quiz handlade om en välkänd pionjär inom datorvärlden – Bill Gates som var med och grundade Microsoft. Så här gick det för er:

Det var 292 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan var: "Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?" Det rätta svaret är Microsoft Continuum.

Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?

Den frågan som allra flest hade koll på var "Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?" Rätt svar är att det kom alldeles för få appar.

Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!