quizresultat

Resultat: Vad kan du om Microsofts mobiltelefonsatsning?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckans quiz handlade om en välkänd pionjär inom datorvärlden – Bill Gates som var med och grundade Microsoft. Så här gick det för er:

Det var 292 personer som gjorde quizet och så här fördelade sig resultaten:

Den svåraste frågan var: "Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?" Det rätta svaret är Microsoft Continuum.

Windows Phone-enheten HP Elite X3 har en funktion som också finns i IOS och Android, vad heter den?

Den frågan som allra flest hade koll på var "Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?" Rätt svar är att det kom alldeles för få appar.

Windows Phone blev aldrig den konkurrent många hoppades på till IOS och Android, vilken av följande är en av de största anledningarna?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
16 svar

Näthandelsjätten Amazon har kallat till presskonferens i Stockholm på onsdag – nu kan den länge omtalade svenska etableringen vara här.

Tack till Zeugma för detta #nyhetstips!

Det lackar mot jul, och kanske har du fortfarande en del klappar att handla innan du kan slappna av. Här är några tips på ställen att handla från som vi på 99 brukar använda oss av. Innehåller provisionslänkar.

Sony och Samsung har redan presenterat kamerasensorer med 48 megapixel, och nu hakar även Honor och Xiaomi på tåget med extremt högupplösta bildfångare.

Google vill utöka sitt huvudkontor i Mountain View med ett nytt campus, jätten har köpt mer mark och 25 gamla byggnader ska bort för att ge plats åt en liten stad med kontor, butiker och bostäder.

Det har dykt upp ett gäng skyddsfodral av olika slag till Apples Airpods – men trenden i Sydkorea har inget med silikon eller läder att göra, där är det virkade små gulliga figurer som är grejen att stoppa ditt batterifodral i.

Det är hög tid att handla julklappar nu och 99 har sammanställt några av de bästa tipsen när det gäller hårda teknikklappar. Bidra gärna med egna tips i kommentarstråden.