99 och FZ testar mobilspel som kostar

I en ny videoserie gör 99 och syskonsajten FZ gemensam sak i att testa mobilspel, i andra avsnittet kollar vi in mobilspel som kostar pengar.

För drygt en månad sedan kollade vi på mobilspelen som tjänar mest på köp inuti-apparna tillsammans med Carl Johansson-Sundelius från vår syskonsajt FZ. I detta avsnitt spelar Amanda och Calle spel som kostar pengar, något som för många kändes orimligt i smarttelefonernas begynnelse.

Allt fler spelföretag börjar våga ta betalt för sina spel i telefonen, och priserna skiftar mellan 20 kronor till strax över hundralappen. Vi har valt ut fem stycken mobilspel som kostar och ser hur mycket mer man egentligen får för slantarna.

The Witness

Google Play: 139 kronor
App Store: 109 kronor
Tillverkare: Thekla Inc.

Oxenfree

Google Play: 44 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: Night School Studio

The Talos Principle

Google Play: 49 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: GHI Media LLC

Monument Valley-serien

Monument Valley 1
Google Play: 42 kronor
App Store: 40 kronor
Tillverkare: Ustwo Games Ltd

Monument Valley 2
Google Play: 49 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: Ustwo Games Ltd

Pinout

Google Play: Gratis med köp i appen
App Store: Gratis med köp i appen
Tillverkare: Mediocre

Vill du se när vi går igenom de mest lönsamma mobilspelen? Klicka här.
Vilka mobilspel som kostar pengar är era favoritspel? Tipsa i kommentarerna nedan.

Kommentarer
2 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!