99 och FZ testar mobilspel som kostar

I en ny videoserie gör 99 och syskonsajten FZ gemensam sak i att testa mobilspel, i andra avsnittet kollar vi in mobilspel som kostar pengar.

För drygt en månad sedan kollade vi på mobilspelen som tjänar mest på köp inuti-apparna tillsammans med Carl Johansson-Sundelius från vår syskonsajt FZ. I detta avsnitt spelar Amanda och Calle spel som kostar pengar, något som för många kändes orimligt i smarttelefonernas begynnelse.

Allt fler spelföretag börjar våga ta betalt för sina spel i telefonen, och priserna skiftar mellan 20 kronor till strax över hundralappen. Vi har valt ut fem stycken mobilspel som kostar och ser hur mycket mer man egentligen får för slantarna.

The Witness

Google Play: 139 kronor
App Store: 109 kronor
Tillverkare: Thekla Inc.

Oxenfree

Google Play: 44 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: Night School Studio

The Talos Principle

Google Play: 49 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: GHI Media LLC

Monument Valley-serien

Monument Valley 1
Google Play: 42 kronor
App Store: 40 kronor
Tillverkare: Ustwo Games Ltd

Monument Valley 2
Google Play: 49 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: Ustwo Games Ltd

Pinout

Google Play: 31 kronor
App Store: 30 kronor
Tillverkare: Mediocre

Vill du se när vi går igenom de mest lönsamma mobilspelen? Klicka här.
Vilka mobilspel som kostar pengar är era favoritspel? Tipsa i kommentarerna nedan.

Kommentarer
2 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.