99 och FZ testar mobilspel som kostar

I en ny videoserie gör 99 och syskonsajten FZ gemensam sak i att testa mobilspel, i andra avsnittet kollar vi in mobilspel som kostar pengar.

För drygt en månad sedan kollade vi på mobilspelen som tjänar mest på köp inuti-apparna tillsammans med Carl Johansson-Sundelius från vår syskonsajt FZ. I detta avsnitt spelar Amanda och Calle spel som kostar pengar, något som för många kändes orimligt i smarttelefonernas begynnelse.

Allt fler spelföretag börjar våga ta betalt för sina spel i telefonen, och priserna skiftar mellan 20 kronor till strax över hundralappen. Vi har valt ut fem stycken mobilspel som kostar och ser hur mycket mer man egentligen får för slantarna.

The Witness

Google Play: 139 kronor
App Store: 109 kronor
Tillverkare: Thekla Inc.

Oxenfree

Google Play: 44 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: Night School Studio

The Talos Principle

Google Play: 49 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: GHI Media LLC

Monument Valley-serien

Monument Valley 1
Google Play: 42 kronor
App Store: 40 kronor
Tillverkare: Ustwo Games Ltd

Monument Valley 2
Google Play: 49 kronor
App Store: 50 kronor
Tillverkare: Ustwo Games Ltd

Pinout

Google Play: Gratis med köp i appen
App Store: Gratis med köp i appen
Tillverkare: Mediocre

Vill du se när vi går igenom de mest lönsamma mobilspelen? Klicka här.
Vilka mobilspel som kostar pengar är era favoritspel? Tipsa i kommentarerna nedan.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.