poddradio

Avsnitt #204: På mina visitkort: emojininja

Den här veckan pratar 99-gänget om Niantics Harry Potter-spel, en hel den om Iphone X och om Razer Phone.

Det är återigen lördag och dags för ett nytt avsnitt av vår podd. Den här veckan träffas Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv i studion för att prata om allt möjligt.

Det blir snack om Niantics kommande Harry Potter-spel, om Iphone X och om Razer Phone och Oneplus 5T som är på ingång till redaktionen. Den här veckan bjuder vi inte på den traditionsenliga bilden av oss som pratar, utan bjuder istället på våra Animoji-jag.

Mycket nöje!

Avsnitt: På mina visitkort: emojininja

Längd 50:02, filstorlek 32,22 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.