poddradio

Avsnitt #204: På mina visitkort: emojininja

Den här veckan pratar 99-gänget om Niantics Harry Potter-spel, en hel den om Iphone X och om Razer Phone.

Det är återigen lördag och dags för ett nytt avsnitt av vår podd. Den här veckan träffas Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv i studion för att prata om allt möjligt.

Det blir snack om Niantics kommande Harry Potter-spel, om Iphone X och om Razer Phone och Oneplus 5T som är på ingång till redaktionen. Den här veckan bjuder vi inte på den traditionsenliga bilden av oss som pratar, utan bjuder istället på våra Animoji-jag.

Mycket nöje!

Avsnitt: På mina visitkort: emojininja

Längd 50:02, filstorlek 32,22 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.