poddradio

Avsnitt #204: På mina visitkort: emojininja

Den här veckan pratar 99-gänget om Niantics Harry Potter-spel, en hel den om Iphone X och om Razer Phone.

Det är återigen lördag och dags för ett nytt avsnitt av vår podd. Den här veckan träffas Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv i studion för att prata om allt möjligt.

Det blir snack om Niantics kommande Harry Potter-spel, om Iphone X och om Razer Phone och Oneplus 5T som är på ingång till redaktionen. Den här veckan bjuder vi inte på den traditionsenliga bilden av oss som pratar, utan bjuder istället på våra Animoji-jag.

Mycket nöje!

Avsnitt: På mina visitkort: emojininja

Längd 50:02, filstorlek 32,22 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!