poddradio

Avsnitt #204: På mina visitkort: emojininja

Den här veckan pratar 99-gänget om Niantics Harry Potter-spel, en hel den om Iphone X och om Razer Phone.

Det är återigen lördag och dags för ett nytt avsnitt av vår podd. Den här veckan träffas Ida Blix, Amanda Reventlid och Andreas Eklöv i studion för att prata om allt möjligt.

Det blir snack om Niantics kommande Harry Potter-spel, om Iphone X och om Razer Phone och Oneplus 5T som är på ingång till redaktionen. Den här veckan bjuder vi inte på den traditionsenliga bilden av oss som pratar, utan bjuder istället på våra Animoji-jag.

Mycket nöje!

Avsnitt: På mina visitkort: emojininja

Längd 50:02, filstorlek 32,22 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.