Iphone X tycks ha problem med kallt väder – Apple lovar fix

Iphone X-ägare rapporterar att telefonen kan sluta svara temporärt i kallt väder. Apple lovar att fixa detta i en kommande mjukvaruuppdatering.

Apples nya dyra flaggskepp Iphone X tycks ha problem med kallt väder. Skärmen kan temporärt sluta reagera när temperaturen snabbt sjunker. Apple har lugnande besked: det ska komma en mjukvaruuppdatering som löser problemet. I ett uttalande till Imore säger en talesperson för företaget:

"Vi är medvetna om fall där Iphone X-skärmen tillfälligt slutar att reagera på beröring efter en snabb förändring till kallare temperaturer. Efter flera sekunder blir skärmen fullt responsiv igen. Detta kommer att åtgärdas i en kommande mjukvaruuppdatering."

Även användare här på 99 känner igen problemet och då är det ändå inte full vinter här än. Har du upplevt problemet också? Dela med dig i kommentarerna.

Källa: Imore

Kommentarer
30 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!