Iphone X tycks ha problem med kallt väder – Apple lovar fix

Iphone X-ägare rapporterar att telefonen kan sluta svara temporärt i kallt väder. Apple lovar att fixa detta i en kommande mjukvaruuppdatering.

Apples nya dyra flaggskepp Iphone X tycks ha problem med kallt väder. Skärmen kan temporärt sluta reagera när temperaturen snabbt sjunker. Apple har lugnande besked: det ska komma en mjukvaruuppdatering som löser problemet. I ett uttalande till Imore säger en talesperson för företaget:

"Vi är medvetna om fall där Iphone X-skärmen tillfälligt slutar att reagera på beröring efter en snabb förändring till kallare temperaturer. Efter flera sekunder blir skärmen fullt responsiv igen. Detta kommer att åtgärdas i en kommande mjukvaruuppdatering."

Även användare här på 99 känner igen problemet och då är det ändå inte full vinter här än. Har du upplevt problemet också? Dela med dig i kommentarerna.

Källa: Imore

Kommentarer
30 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.