Iphone X tycks ha problem med kallt väder – Apple lovar fix

Iphone X-ägare rapporterar att telefonen kan sluta svara temporärt i kallt väder. Apple lovar att fixa detta i en kommande mjukvaruuppdatering.

Apples nya dyra flaggskepp Iphone X tycks ha problem med kallt väder. Skärmen kan temporärt sluta reagera när temperaturen snabbt sjunker. Apple har lugnande besked: det ska komma en mjukvaruuppdatering som löser problemet. I ett uttalande till Imore säger en talesperson för företaget:

"Vi är medvetna om fall där Iphone X-skärmen tillfälligt slutar att reagera på beröring efter en snabb förändring till kallare temperaturer. Efter flera sekunder blir skärmen fullt responsiv igen. Detta kommer att åtgärdas i en kommande mjukvaruuppdatering."

Även användare här på 99 känner igen problemet och då är det ändå inte full vinter här än. Har du upplevt problemet också? Dela med dig i kommentarerna.

Källa: Imore

Kommentarer
30 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.