Iphone X tycks ha problem med kallt väder – Apple lovar fix

Iphone X-ägare rapporterar att telefonen kan sluta svara temporärt i kallt väder. Apple lovar att fixa detta i en kommande mjukvaruuppdatering.

Apples nya dyra flaggskepp Iphone X tycks ha problem med kallt väder. Skärmen kan temporärt sluta reagera när temperaturen snabbt sjunker. Apple har lugnande besked: det ska komma en mjukvaruuppdatering som löser problemet. I ett uttalande till Imore säger en talesperson för företaget:

"Vi är medvetna om fall där Iphone X-skärmen tillfälligt slutar att reagera på beröring efter en snabb förändring till kallare temperaturer. Efter flera sekunder blir skärmen fullt responsiv igen. Detta kommer att åtgärdas i en kommande mjukvaruuppdatering."

Även användare här på 99 känner igen problemet och då är det ändå inte full vinter här än. Har du upplevt problemet också? Dela med dig i kommentarerna.

Källa: Imore

Kommentarer
30 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.