Disneys strömmande tjänst blir betydligt billigare än Netflix

Disneys kommande strömmande videotjänst kommer enligt filmbolaget att bli markant billigare än konkurrenten Netflix.

I augusti i år meddelade filmbolaget Disney att de ska starta en egen strömmande videotjänst. Då sa Disney att innehåll från företaget skulle börja slussas bort från andra tjänster såsom Netflix. Nu hävdar Disney att prissättningen kommer bli markant lägre än just nämnda tjänst. Robert A. Iger, vd för Walt Disney Company, säger i ett uttalande:

”Jag kan meddela att vår plan är att prissätta vår videotjänst markant lägre än Netflix prissättning. Det beror delvis på att vårt utbud kommer vara betydligt mindre. Tjänsten kommer dock hålla en hög nivå på grund av de varumärken som kommer vara kopplade till videotjänsten, såväl interna som externa. Men till en början kommer utbudet vara mindre, vilket priset kommer reflektera.”

Netflix-användare kommer kunna fortsätta se material från Disney fram till slutet av 2019. Det är ännu oklart om tjänsten kommer till Sverige och i sådana fall när, men vi hoppas!

Läs mer om Disneys videotjänst:

Disney lämnar Netflix – startar egen tjänst

Källa: Seeking Alpha | Cnet

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!