Disneys strömmande tjänst blir betydligt billigare än Netflix

Disneys kommande strömmande videotjänst kommer enligt filmbolaget att bli markant billigare än konkurrenten Netflix.

I augusti i år meddelade filmbolaget Disney att de ska starta en egen strömmande videotjänst. Då sa Disney att innehåll från företaget skulle börja slussas bort från andra tjänster såsom Netflix. Nu hävdar Disney att prissättningen kommer bli markant lägre än just nämnda tjänst. Robert A. Iger, vd för Walt Disney Company, säger i ett uttalande:

”Jag kan meddela att vår plan är att prissätta vår videotjänst markant lägre än Netflix prissättning. Det beror delvis på att vårt utbud kommer vara betydligt mindre. Tjänsten kommer dock hålla en hög nivå på grund av de varumärken som kommer vara kopplade till videotjänsten, såväl interna som externa. Men till en början kommer utbudet vara mindre, vilket priset kommer reflektera.”

Netflix-användare kommer kunna fortsätta se material från Disney fram till slutet av 2019. Det är ännu oklart om tjänsten kommer till Sverige och i sådana fall när, men vi hoppas!

Läs mer om Disneys videotjänst:

Disney lämnar Netflix – startar egen tjänst

Källa: Seeking Alpha | Cnet

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.