Disneys strömmande tjänst blir betydligt billigare än Netflix

Disneys kommande strömmande videotjänst kommer enligt filmbolaget att bli markant billigare än konkurrenten Netflix.

I augusti i år meddelade filmbolaget Disney att de ska starta en egen strömmande videotjänst. Då sa Disney att innehåll från företaget skulle börja slussas bort från andra tjänster såsom Netflix. Nu hävdar Disney att prissättningen kommer bli markant lägre än just nämnda tjänst. Robert A. Iger, vd för Walt Disney Company, säger i ett uttalande:

”Jag kan meddela att vår plan är att prissätta vår videotjänst markant lägre än Netflix prissättning. Det beror delvis på att vårt utbud kommer vara betydligt mindre. Tjänsten kommer dock hålla en hög nivå på grund av de varumärken som kommer vara kopplade till videotjänsten, såväl interna som externa. Men till en början kommer utbudet vara mindre, vilket priset kommer reflektera.”

Netflix-användare kommer kunna fortsätta se material från Disney fram till slutet av 2019. Det är ännu oklart om tjänsten kommer till Sverige och i sådana fall när, men vi hoppas!

Läs mer om Disneys videotjänst:

Disney lämnar Netflix – startar egen tjänst

Källa: Seeking Alpha | Cnet

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.