Volkswagen har planer på eldriven Beetle

Tesla må ha gjort elbilen cool, men de är inte alls ensamma om att tillverka eldriva bilar. Tyska Volkswagen har planer på att släppa en eldriven version av sin ikoniska Beetle.

Tyska biltillverkaren Volkswagen satsar likt övriga biltillverkare en hel del på att ta fram eldriva bilar. De har dock ett äss i rockärmen, nämligen den ikoniska bilen Beetle, eller Bubblan som den ofta kallas här i Sverige.

Tillverkarens styrelseordförande Herbert Deiss berättar för Autocar att Volkswagen aktivt överväger att släppa en eldriven Beetle. Han säger också att om bilen blir verklighet kommer den att vara mer som originalet och exempelvis vara bakhjulsdriven.

Volkswagen har inte börjat arbeta på en än, men Diess säger att konceptet kommer att läggas fram när styrelsen ska rösta om sätt att expandera företagets utbud av eldrivna bilar.

Volkswagen har kommit betydligt längre med en annan av deras välkända bilmodellern, nämligen folkabussen. Till 2022 kommer en eldriven version som heter ID Buzz att släppas.

Källa: Autocar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.