Volkswagen har planer på eldriven Beetle

Tesla må ha gjort elbilen cool, men de är inte alls ensamma om att tillverka eldriva bilar. Tyska Volkswagen har planer på att släppa en eldriven version av sin ikoniska Beetle.

Tyska biltillverkaren Volkswagen satsar likt övriga biltillverkare en hel del på att ta fram eldriva bilar. De har dock ett äss i rockärmen, nämligen den ikoniska bilen Beetle, eller Bubblan som den ofta kallas här i Sverige.

Tillverkarens styrelseordförande Herbert Deiss berättar för Autocar att Volkswagen aktivt överväger att släppa en eldriven Beetle. Han säger också att om bilen blir verklighet kommer den att vara mer som originalet och exempelvis vara bakhjulsdriven.

Volkswagen har inte börjat arbeta på en än, men Diess säger att konceptet kommer att läggas fram när styrelsen ska rösta om sätt att expandera företagets utbud av eldrivna bilar.

Volkswagen har kommit betydligt längre med en annan av deras välkända bilmodellern, nämligen folkabussen. Till 2022 kommer en eldriven version som heter ID Buzz att släppas.

Källa: Autocar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.