Flygande bilar kan bli verklighet 2019

Volvos ägare Geely har köpt upp ett företag som utvecklar flygande bilar.

I somras florerade ett rykte om att Volvos ägare Geely var i förhandlingar om att köpa upp uppstartsföretaget Terrafugia som utvecklar flygande bilar. Nu visar det sig att ryktena stämde.

Terrafugia kommer stanna i USA och fortsätta med sitt arbete att ta fram en flygande bil men med ordentlig ekonomisk uppbackning av Geely.

Terrafugia kan anställa nästan 100 nya ingenjörer tack vare uppköpet. Företaget själva menar att de kommer kunna presentera en flygande bil så tidigt som 2019. Nästa modell som också är en elbil kommer 2023.

Källa: Terrafugia

Kommentarer
7 svar

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.