Flygande bilar kan bli verklighet 2019

Volvos ägare Geely har köpt upp ett företag som utvecklar flygande bilar.

I somras florerade ett rykte om att Volvos ägare Geely var i förhandlingar om att köpa upp uppstartsföretaget Terrafugia som utvecklar flygande bilar. Nu visar det sig att ryktena stämde.

Terrafugia kommer stanna i USA och fortsätta med sitt arbete att ta fram en flygande bil men med ordentlig ekonomisk uppbackning av Geely.

Terrafugia kan anställa nästan 100 nya ingenjörer tack vare uppköpet. Företaget själva menar att de kommer kunna presentera en flygande bil så tidigt som 2019. Nästa modell som också är en elbil kommer 2023.

Källa: Terrafugia

Kommentarer
7 svar

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.