Flygande bilar kan bli verklighet 2019

Volvos ägare Geely har köpt upp ett företag som utvecklar flygande bilar.

I somras florerade ett rykte om att Volvos ägare Geely var i förhandlingar om att köpa upp uppstartsföretaget Terrafugia som utvecklar flygande bilar. Nu visar det sig att ryktena stämde.

Terrafugia kommer stanna i USA och fortsätta med sitt arbete att ta fram en flygande bil men med ordentlig ekonomisk uppbackning av Geely.

Terrafugia kan anställa nästan 100 nya ingenjörer tack vare uppköpet. Företaget själva menar att de kommer kunna presentera en flygande bil så tidigt som 2019. Nästa modell som också är en elbil kommer 2023.

Källa: Terrafugia

Kommentarer
7 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.