Kortare leveranstider på Iphone X

Leveranstiderna på Iphone X kortare än förväntat i Sverige och resten av Europa.

Innan Iphone X släpptes i början av november troddes det bli långa leveranstider på telefonen. Till en början var väntetiderna 3–4 veckor, men detta har nu minskat till 2–3 veckor i Sverige och resten av Europa.

I svenska Apple Store uppges leveranstiden vara 2–3 om produkten skickas.
Hos andra återförsäljare kan tillgången variera, allt från flera veckors leveranstid till att de har den i lager. För den som är sugen på en Iphone X, men inte vill vänta ett par veckor på telefonen så kan det vara värt att spana runt i olika butiker.

Har du tips om vilka ställen som har kortast leveranstid? Tipsa i kommentarerna nedan!

Källa: Macrumors

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.