Kortare leveranstider på Iphone X

Leveranstiderna på Iphone X kortare än förväntat i Sverige och resten av Europa.

Innan Iphone X släpptes i början av november troddes det bli långa leveranstider på telefonen. Till en början var väntetiderna 3–4 veckor, men detta har nu minskat till 2–3 veckor i Sverige och resten av Europa.

I svenska Apple Store uppges leveranstiden vara 2–3 om produkten skickas.
Hos andra återförsäljare kan tillgången variera, allt från flera veckors leveranstid till att de har den i lager. För den som är sugen på en Iphone X, men inte vill vänta ett par veckor på telefonen så kan det vara värt att spana runt i olika butiker.

Har du tips om vilka ställen som har kortast leveranstid? Tipsa i kommentarerna nedan!

Källa: Macrumors

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.