Kortare leveranstider på Iphone X

Leveranstiderna på Iphone X kortare än förväntat i Sverige och resten av Europa.

Innan Iphone X släpptes i början av november troddes det bli långa leveranstider på telefonen. Till en början var väntetiderna 3–4 veckor, men detta har nu minskat till 2–3 veckor i Sverige och resten av Europa.

I svenska Apple Store uppges leveranstiden vara 2–3 om produkten skickas.
Hos andra återförsäljare kan tillgången variera, allt från flera veckors leveranstid till att de har den i lager. För den som är sugen på en Iphone X, men inte vill vänta ett par veckor på telefonen så kan det vara värt att spana runt i olika butiker.

Har du tips om vilka ställen som har kortast leveranstid? Tipsa i kommentarerna nedan!

Källa: Macrumors

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.