Kortare leveranstider på Iphone X

Leveranstiderna på Iphone X kortare än förväntat i Sverige och resten av Europa.

Innan Iphone X släpptes i början av november troddes det bli långa leveranstider på telefonen. Till en början var väntetiderna 3–4 veckor, men detta har nu minskat till 2–3 veckor i Sverige och resten av Europa.

I svenska Apple Store uppges leveranstiden vara 2–3 om produkten skickas.
Hos andra återförsäljare kan tillgången variera, allt från flera veckors leveranstid till att de har den i lager. För den som är sugen på en Iphone X, men inte vill vänta ett par veckor på telefonen så kan det vara värt att spana runt i olika butiker.

Har du tips om vilka ställen som har kortast leveranstid? Tipsa i kommentarerna nedan!

Källa: Macrumors

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.