Gör din Moto Z till en polaroidkamera

Motorola släpper en ny Moto Mod med polaroidprinter.

Lenovoägda Motorola har sitt koncept Moto Mod, som gör det möjligt att montera tillägg på baksidan av telefonen. Det har tidigare bland annat rört sig om tillägg med en högtalare, en kamera, ett batteripack med flera. Men nu är det alltså dags för den så kallade Polaroid Insta-share printer att äntra scenen.

Det är alltså en polaroidskrivare som fästs på baksidan av telefonen, för att göra det möjligt att skriva ut bilder direkt från mobilen.

Modden har en fysisk knapp för att ta kortet och skriver därefter automatiskt ut bilden. Det är också möjligt att skriva ut bilder från sociala medier och liknande. Den laddas även med papper från Polaroid, i ett format som redan finns på marknaden för andra produkter.

Den kommer att kosta 199 dollar och det finns för närvarande ingen prisuppgift för Sverige. Polariod Insta-share printer har säljstart i USA denna vecka och kommer därefter lanseras löpande i resten av världen.

Källa: Motorola

Kommentarer
1 svar

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.