Gör din Moto Z till en polaroidkamera

Motorola släpper en ny Moto Mod med polaroidprinter.

Lenovoägda Motorola har sitt koncept Moto Mod, som gör det möjligt att montera tillägg på baksidan av telefonen. Det har tidigare bland annat rört sig om tillägg med en högtalare, en kamera, ett batteripack med flera. Men nu är det alltså dags för den så kallade Polaroid Insta-share printer att äntra scenen.

Det är alltså en polaroidskrivare som fästs på baksidan av telefonen, för att göra det möjligt att skriva ut bilder direkt från mobilen.

Modden har en fysisk knapp för att ta kortet och skriver därefter automatiskt ut bilden. Det är också möjligt att skriva ut bilder från sociala medier och liknande. Den laddas även med papper från Polaroid, i ett format som redan finns på marknaden för andra produkter.

Den kommer att kosta 199 dollar och det finns för närvarande ingen prisuppgift för Sverige. Polariod Insta-share printer har säljstart i USA denna vecka och kommer därefter lanseras löpande i resten av världen.

Källa: Motorola

Kommentarer
1 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.