Gör din Moto Z till en polaroidkamera

Motorola släpper en ny Moto Mod med polaroidprinter.

Lenovoägda Motorola har sitt koncept Moto Mod, som gör det möjligt att montera tillägg på baksidan av telefonen. Det har tidigare bland annat rört sig om tillägg med en högtalare, en kamera, ett batteripack med flera. Men nu är det alltså dags för den så kallade Polaroid Insta-share printer att äntra scenen.

Det är alltså en polaroidskrivare som fästs på baksidan av telefonen, för att göra det möjligt att skriva ut bilder direkt från mobilen.

Modden har en fysisk knapp för att ta kortet och skriver därefter automatiskt ut bilden. Det är också möjligt att skriva ut bilder från sociala medier och liknande. Den laddas även med papper från Polaroid, i ett format som redan finns på marknaden för andra produkter.

Den kommer att kosta 199 dollar och det finns för närvarande ingen prisuppgift för Sverige. Polariod Insta-share printer har säljstart i USA denna vecka och kommer därefter lanseras löpande i resten av världen.

Källa: Motorola

Kommentarer
1 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.