Gör din Moto Z till en polaroidkamera

Motorola släpper en ny Moto Mod med polaroidprinter.

Lenovoägda Motorola har sitt koncept Moto Mod, som gör det möjligt att montera tillägg på baksidan av telefonen. Det har tidigare bland annat rört sig om tillägg med en högtalare, en kamera, ett batteripack med flera. Men nu är det alltså dags för den så kallade Polaroid Insta-share printer att äntra scenen.

Det är alltså en polaroidskrivare som fästs på baksidan av telefonen, för att göra det möjligt att skriva ut bilder direkt från mobilen.

Modden har en fysisk knapp för att ta kortet och skriver därefter automatiskt ut bilden. Det är också möjligt att skriva ut bilder från sociala medier och liknande. Den laddas även med papper från Polaroid, i ett format som redan finns på marknaden för andra produkter.

Den kommer att kosta 199 dollar och det finns för närvarande ingen prisuppgift för Sverige. Polariod Insta-share printer har säljstart i USA denna vecka och kommer därefter lanseras löpande i resten av världen.

Källa: Motorola

Kommentarer
1 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.