Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gör din Moto Z till en polaroidkamera

Motorola släpper en ny Moto Mod med polaroidprinter.

Lenovoägda Motorola har sitt koncept Moto Mod, som gör det möjligt att montera tillägg på baksidan av telefonen. Det har tidigare bland annat rört sig om tillägg med en högtalare, en kamera, ett batteripack med flera. Men nu är det alltså dags för den så kallade Polaroid Insta-share printer att äntra scenen.

Det är alltså en polaroidskrivare som fästs på baksidan av telefonen, för att göra det möjligt att skriva ut bilder direkt från mobilen.

Modden har en fysisk knapp för att ta kortet och skriver därefter automatiskt ut bilden. Det är också möjligt att skriva ut bilder från sociala medier och liknande. Den laddas även med papper från Polaroid, i ett format som redan finns på marknaden för andra produkter.

Den kommer att kosta 199 dollar och det finns för närvarande ingen prisuppgift för Sverige. Polariod Insta-share printer har säljstart i USA denna vecka och kommer därefter lanseras löpande i resten av världen.

Källa: Motorola

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.