poddradio

Avsnitt #205: Nightingale of Sweden

Den här veckan får Ida och Amanda besök av Felix Forsmark och Viktor Bowallius som tillsammans startat hörlursföretaget Nightingale of Sweden.

Ida och Amanda har gäster i studion den här veckan och pratar med Felix Forsmark och Viktor Bowallius som träffades på gymmet och bestämde sig för att starta företag. Så här långt har de rest till Kina för att ta fram ett par egna trådlösa hörlurar som de säljer under namnet Nightingale of Sweden.

Bilder från deras resa:

Mycket nöje!

Avsnitt: Nightingale of Sweden

Längd 29:16, filstorlek 19,42 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.