poddradio

Avsnitt #205: Nightingale of Sweden

Den här veckan får Ida och Amanda besök av Felix Forsmark och Viktor Bowallius som tillsammans startat hörlursföretaget Nightingale of Sweden.

Ida och Amanda har gäster i studion den här veckan och pratar med Felix Forsmark och Viktor Bowallius som träffades på gymmet och bestämde sig för att starta företag. Så här långt har de rest till Kina för att ta fram ett par egna trådlösa hörlurar som de säljer under namnet Nightingale of Sweden.

Bilder från deras resa:

Mycket nöje!

Avsnitt: Nightingale of Sweden

Längd 29:16, filstorlek 19,42 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.