poddradio

Avsnitt #205: Nightingale of Sweden

Den här veckan får Ida och Amanda besök av Felix Forsmark och Viktor Bowallius som tillsammans startat hörlursföretaget Nightingale of Sweden.

Ida och Amanda har gäster i studion den här veckan och pratar med Felix Forsmark och Viktor Bowallius som träffades på gymmet och bestämde sig för att starta företag. Så här långt har de rest till Kina för att ta fram ett par egna trådlösa hörlurar som de säljer under namnet Nightingale of Sweden.

Bilder från deras resa:

Mycket nöje!

Avsnitt: Nightingale of Sweden

Längd 29:16, filstorlek 19,42 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
4 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.