fredagsvideo

Min robot gör snyggare bakåtvolter än din

Roboten Atlas från Boston Dynamics har övat på sina färdigheter och kan nu göra en bakåtvolt utan att blinka.

Företaget Boston Dynamics har gjort sig kända för sina väldigt coola robotar som ibland är så imponerande att de också blir rätt läskiga. Förra året lade företaget upp ett videoklipp där de visade upp nästa generations Atlas-robot. Då kunde Atlas gå på ojämna underlag, öppna dörrar, hantera knuffar och stapla lådor.

Atlas har slipat sina färdigheter och i veckan lade Boston Dynamics upp nytt videoklipp där Atlas hoppar upp på lådor och gör en perfekt bakåtvolt. Vi är såklart imponerade och lite avis på Atlas som kan göra så snitsiga grejer.

Tidigare i veckan lade Boston Dynamics även ut en video på den hundliknande roboten Spotmini som ser ut att vara direkt hämtad från en läskig sci-fi-film där onda robotar tar över världen.

Trevlig helg!

Kommentarer
5 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.