Apples besökscenter öppnar dörrarna för allmänheten

Apples nya besökscenter i anslutning till Apple Park slår nu upp dörrarna för allmänheten.

Tidigare under året öppnade Apple sitt nybyggda Apple Park för verksamhet. Apple Park är företagets högkvarter likväl som att det numer även inrymmer ett besökscenter och fredagen den 17 november slogs dörrarna upp för allmänheten.

Besökscentret håller ett liknande formspråk som området i övrigt och inrymmer en affär med Apples vanliga utbud av produkter, men också souvenirer som är unika för besökscentret. Utöver affären inrymmer byggnaden ett café, en takterrass och ett rum där en modell av Apple Park kan upplevas med förstärkt verklighet.

Takterrassen har dessutom utsikt över själva huvudbyggnaden i Apple Park, den cirkulära byggnaden som fått smeknamnet rymdskeppet.

Om du har vägarna förbi Cupertino i Kalifornien, passa på att hälsa på i Apples besökscenter!

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.