Apples besökscenter öppnar dörrarna för allmänheten

Apples nya besökscenter i anslutning till Apple Park slår nu upp dörrarna för allmänheten.

Tidigare under året öppnade Apple sitt nybyggda Apple Park för verksamhet. Apple Park är företagets högkvarter likväl som att det numer även inrymmer ett besökscenter och fredagen den 17 november slogs dörrarna upp för allmänheten.

Besökscentret håller ett liknande formspråk som området i övrigt och inrymmer en affär med Apples vanliga utbud av produkter, men också souvenirer som är unika för besökscentret. Utöver affären inrymmer byggnaden ett café, en takterrass och ett rum där en modell av Apple Park kan upplevas med förstärkt verklighet.

Takterrassen har dessutom utsikt över själva huvudbyggnaden i Apple Park, den cirkulära byggnaden som fått smeknamnet rymdskeppet.

Om du har vägarna förbi Cupertino i Kalifornien, passa på att hälsa på i Apples besökscenter!

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.