Apples besökscenter öppnar dörrarna för allmänheten

Apples nya besökscenter i anslutning till Apple Park slår nu upp dörrarna för allmänheten.

Tidigare under året öppnade Apple sitt nybyggda Apple Park för verksamhet. Apple Park är företagets högkvarter likväl som att det numer även inrymmer ett besökscenter och fredagen den 17 november slogs dörrarna upp för allmänheten.

Besökscentret håller ett liknande formspråk som området i övrigt och inrymmer en affär med Apples vanliga utbud av produkter, men också souvenirer som är unika för besökscentret. Utöver affären inrymmer byggnaden ett café, en takterrass och ett rum där en modell av Apple Park kan upplevas med förstärkt verklighet.

Takterrassen har dessutom utsikt över själva huvudbyggnaden i Apple Park, den cirkulära byggnaden som fått smeknamnet rymdskeppet.

Om du har vägarna förbi Cupertino i Kalifornien, passa på att hälsa på i Apples besökscenter!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.