Apples besökscenter öppnar dörrarna för allmänheten

Apples nya besökscenter i anslutning till Apple Park slår nu upp dörrarna för allmänheten.

Tidigare under året öppnade Apple sitt nybyggda Apple Park för verksamhet. Apple Park är företagets högkvarter likväl som att det numer även inrymmer ett besökscenter och fredagen den 17 november slogs dörrarna upp för allmänheten.

Besökscentret håller ett liknande formspråk som området i övrigt och inrymmer en affär med Apples vanliga utbud av produkter, men också souvenirer som är unika för besökscentret. Utöver affären inrymmer byggnaden ett café, en takterrass och ett rum där en modell av Apple Park kan upplevas med förstärkt verklighet.

Takterrassen har dessutom utsikt över själva huvudbyggnaden i Apple Park, den cirkulära byggnaden som fått smeknamnet rymdskeppet.

Om du har vägarna förbi Cupertino i Kalifornien, passa på att hälsa på i Apples besökscenter!

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.