Rykte: Imac Pro bjuder på en överraskning

Det verkar som att nästa modell av Imac Pro kommer få ett konstant påslaget Siri-läge likt Iphone.

Det är bara en dryg månad kvar till Apple planerar att börja sälja Imac Pro. Kanske kommer datorn med en överraskning som Apple inte sa något om under presentationen. Enligt teknikprofilen Jonathan Levin verkar det som att datorn kommer utrustad med ett A10 Fusion-chip, vilket är processorn som sitter i Iphone 7 och 7 Plus. Den ska användas för ett konstant påslaget Siri-läge och vissa säkerhetsfunktioner.

Utvecklaren Guilherme Rambo var den första att uppmärksamma en kodsträng som refererade till en röstassistent i Bridge OS 2.0.

Källa: The Next Web

Kommentarer
12 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.