Rykte: Imac Pro bjuder på en överraskning

Det verkar som att nästa modell av Imac Pro kommer få ett konstant påslaget Siri-läge likt Iphone.

Det är bara en dryg månad kvar till Apple planerar att börja sälja Imac Pro. Kanske kommer datorn med en överraskning som Apple inte sa något om under presentationen. Enligt teknikprofilen Jonathan Levin verkar det som att datorn kommer utrustad med ett A10 Fusion-chip, vilket är processorn som sitter i Iphone 7 och 7 Plus. Den ska användas för ett konstant påslaget Siri-läge och vissa säkerhetsfunktioner.

Utvecklaren Guilherme Rambo var den första att uppmärksamma en kodsträng som refererade till en röstassistent i Bridge OS 2.0.

Källa: The Next Web

Kommentarer
12 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.