Rykte: Imac Pro bjuder på en överraskning

Det verkar som att nästa modell av Imac Pro kommer få ett konstant påslaget Siri-läge likt Iphone.

Det är bara en dryg månad kvar till Apple planerar att börja sälja Imac Pro. Kanske kommer datorn med en överraskning som Apple inte sa något om under presentationen. Enligt teknikprofilen Jonathan Levin verkar det som att datorn kommer utrustad med ett A10 Fusion-chip, vilket är processorn som sitter i Iphone 7 och 7 Plus. Den ska användas för ett konstant påslaget Siri-läge och vissa säkerhetsfunktioner.

Utvecklaren Guilherme Rambo var den första att uppmärksamma en kodsträng som refererade till en röstassistent i Bridge OS 2.0.

Källa: The Next Web

Kommentarer
12 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.