Rykte: Imac Pro bjuder på en överraskning

Det verkar som att nästa modell av Imac Pro kommer få ett konstant påslaget Siri-läge likt Iphone.

Det är bara en dryg månad kvar till Apple planerar att börja sälja Imac Pro. Kanske kommer datorn med en överraskning som Apple inte sa något om under presentationen. Enligt teknikprofilen Jonathan Levin verkar det som att datorn kommer utrustad med ett A10 Fusion-chip, vilket är processorn som sitter i Iphone 7 och 7 Plus. Den ska användas för ett konstant påslaget Siri-läge och vissa säkerhetsfunktioner.

Utvecklaren Guilherme Rambo var den första att uppmärksamma en kodsträng som refererade till en röstassistent i Bridge OS 2.0.

Källa: The Next Web

Kommentarer
12 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.