torsdagsquiz

Quiz: Vad kan du om klassiska Macar?

Den här veckan hoppar vi in i arkivet och letar upp klassiska Mac-modeller. Är du redo för 10 kluriga frågor? Nu kör vi!

Vi fyller på med ett nytt quiz varje torsdag och hoppas att ni gillar att svara på våra frågor lika mycket som vi gillar att komma på dem (ris och ros ges med fördel i kommentarerna). Idag är det dags igen och den här gången hoppar vi in i arkivet och letar upp klassiska Macar att ställa frågor om.

Lycka till!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Nu när du svarat på de tio frågorna hoppas vi att du vill dela med dig av ditt resultat i kommentarerna nedan. Nästa vecka återkommer vi med en rapport om hur det gått för alla som svarat.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
28 svar

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.