quizresultat

Resultat: Vad vet du om Google?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ville vi veta hur bra koll du har på sökjätten Google och företagets grundare. Totalt svarade 263 personer på de tio frågorna.

Den svåraste frågan var: Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...
Det rätta svaret är Sovjetunionen.

Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...

Den frågan som allra flest hade koll på var "För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet..."
Rätt svar är: Alphabet

För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet...

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.