quizresultat

Resultat: Vad vet du om Google?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ville vi veta hur bra koll du har på sökjätten Google och företagets grundare. Totalt svarade 263 personer på de tio frågorna.

Den svåraste frågan var: Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...
Det rätta svaret är Sovjetunionen.

Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...

Den frågan som allra flest hade koll på var "För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet..."
Rätt svar är: Alphabet

För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet...

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.