quizresultat

Resultat: Vad vet du om Google?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ville vi veta hur bra koll du har på sökjätten Google och företagets grundare. Totalt svarade 263 personer på de tio frågorna.

Den svåraste frågan var: Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...
Det rätta svaret är Sovjetunionen.

Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...

Den frågan som allra flest hade koll på var "För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet..."
Rätt svar är: Alphabet

För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet...

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.