quizresultat

Resultat: Vad vet du om Google?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ville vi veta hur bra koll du har på sökjätten Google och företagets grundare. Totalt svarade 263 personer på de tio frågorna.

Den svåraste frågan var: Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...
Det rätta svaret är Sovjetunionen.

Sergey Brin är idag "president" för Alphabet. Han kom till USA sex år gammal från...

Den frågan som allra flest hade koll på var "För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet..."
Rätt svar är: Alphabet

För ett par år sedan gjorde Google en större omstrukturering av företaget. Google är numera en del av konglomeratet...

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.