Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Laddaren till Surface Book 2 håller inte jämna steg med komponenterna

Laddaren som följer med Microsofts nya Surface Book 2 verkar inte hålla jämna steg med hårdvaran. Nu bekräftar Microsoft det som påvisats av teknikmedierna.

Den 16:e november lanserade Microsoft sin senaste iteration av den bärbara datorn Surface Book. Enheten stoltserar med processorer från Intels generation sju och åtta, en högupplöst skärm och den bär namnet Surface Book 2.

The Verge rapporterade i förra veckan att de hade haft problem med att datorn laddade ur under tung belastning – även fast den var inkopplad med den medföljande laddaren. Problemet uppenbarade sig när den diskreta grafikkretsen belastades hårt och energiinställningarna är satta till Bästa prestanda. Det har nu visat sig att Surface Book 2 levereras med en laddare som har lägre kapacitet än vad enheten drar vid tung belastning.

Microsoft har nu gått ut och bekräftat att så är fallet. Vidare skriver Microsoft att de givit användaren kontrollen över balansen mellan batteritid och prestanda och att batteriet kan ladda ur under tungt arbete. Men de säger också att Surface Book är designad för att aldrig ladda ur helt på det här viset.

The Verge uppmärksammar också att inställningen Bästa prestanda mer eller mindre är ett krav för att det ska gå att spela på enheten och att prestandan faller drastiskt vid andra inställningar. Å andra sida är Surface Book inte heller designad för att driva spel, utan är i första hand riktad till kreatörer av olika slag.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.