Laddaren till Surface Book 2 håller inte jämna steg med komponenterna

Laddaren som följer med Microsofts nya Surface Book 2 verkar inte hålla jämna steg med hårdvaran. Nu bekräftar Microsoft det som påvisats av teknikmedierna.

Den 16:e november lanserade Microsoft sin senaste iteration av den bärbara datorn Surface Book. Enheten stoltserar med processorer från Intels generation sju och åtta, en högupplöst skärm och den bär namnet Surface Book 2.

The Verge rapporterade i förra veckan att de hade haft problem med att datorn laddade ur under tung belastning – även fast den var inkopplad med den medföljande laddaren. Problemet uppenbarade sig när den diskreta grafikkretsen belastades hårt och energiinställningarna är satta till Bästa prestanda. Det har nu visat sig att Surface Book 2 levereras med en laddare som har lägre kapacitet än vad enheten drar vid tung belastning.

Microsoft har nu gått ut och bekräftat att så är fallet. Vidare skriver Microsoft att de givit användaren kontrollen över balansen mellan batteritid och prestanda och att batteriet kan ladda ur under tungt arbete. Men de säger också att Surface Book är designad för att aldrig ladda ur helt på det här viset.

The Verge uppmärksammar också att inställningen Bästa prestanda mer eller mindre är ett krav för att det ska gå att spela på enheten och att prestandan faller drastiskt vid andra inställningar. Å andra sida är Surface Book inte heller designad för att driva spel, utan är i första hand riktad till kreatörer av olika slag.

Kommentarer
1 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.