Oneplus 5T är nu tillgänglig för beställning

Oneplus öppnar för beställningar av modellen 5T som följer årets trend med en större skräm och smalare skärmkanter.

Förra veckan höll Oneplus event där de presenterade sin senaste mobiltelefon 5T och i tisdags öppnade företaget för beställningar i sin webbshop.

De har inte gjort någon hemlighet av att det rör sig om en uppdaterad version av Oneplus 5 som släpptes tidigare i år. Invändigt är det inte särskilt mycket som hänt sedan den förra versionen, utan fokus har legat på den yttre designen.

Framför allt är det skärmen och skärmkanterna som fått ett nytt utseende. Även om telefonens yttre mått är ungefär de samma som föregående modellen har de inrymt en halv tum större skärm.

Håll utkik imorgon efter 99:s test av Oneplus 5T om du är sugen av att läsa mer om telefonen.

Källa: Oneplus

Vill du veta mer om Oneplus 5T?

Kolla in vår artikel där vi berättar mer om uppdateringarna och tar oss en första titt på telefonen.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.