Oneplus 5T är nu tillgänglig för beställning

Oneplus öppnar för beställningar av modellen 5T som följer årets trend med en större skräm och smalare skärmkanter.

Förra veckan höll Oneplus event där de presenterade sin senaste mobiltelefon 5T och i tisdags öppnade företaget för beställningar i sin webbshop.

De har inte gjort någon hemlighet av att det rör sig om en uppdaterad version av Oneplus 5 som släpptes tidigare i år. Invändigt är det inte särskilt mycket som hänt sedan den förra versionen, utan fokus har legat på den yttre designen.

Framför allt är det skärmen och skärmkanterna som fått ett nytt utseende. Även om telefonens yttre mått är ungefär de samma som föregående modellen har de inrymt en halv tum större skärm.

Håll utkik imorgon efter 99:s test av Oneplus 5T om du är sugen av att läsa mer om telefonen.

Källa: Oneplus

Vill du veta mer om Oneplus 5T?

Kolla in vår artikel där vi berättar mer om uppdateringarna och tar oss en första titt på telefonen.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.