Oneplus 5T är nu tillgänglig för beställning

Oneplus öppnar för beställningar av modellen 5T som följer årets trend med en större skräm och smalare skärmkanter.

Förra veckan höll Oneplus event där de presenterade sin senaste mobiltelefon 5T och i tisdags öppnade företaget för beställningar i sin webbshop.

De har inte gjort någon hemlighet av att det rör sig om en uppdaterad version av Oneplus 5 som släpptes tidigare i år. Invändigt är det inte särskilt mycket som hänt sedan den förra versionen, utan fokus har legat på den yttre designen.

Framför allt är det skärmen och skärmkanterna som fått ett nytt utseende. Även om telefonens yttre mått är ungefär de samma som föregående modellen har de inrymt en halv tum större skärm.

Håll utkik imorgon efter 99:s test av Oneplus 5T om du är sugen av att läsa mer om telefonen.

Källa: Oneplus

Vill du veta mer om Oneplus 5T?

Kolla in vår artikel där vi berättar mer om uppdateringarna och tar oss en första titt på telefonen.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.