Oneplus 5T är nu tillgänglig för beställning

Oneplus öppnar för beställningar av modellen 5T som följer årets trend med en större skräm och smalare skärmkanter.

Förra veckan höll Oneplus event där de presenterade sin senaste mobiltelefon 5T och i tisdags öppnade företaget för beställningar i sin webbshop.

De har inte gjort någon hemlighet av att det rör sig om en uppdaterad version av Oneplus 5 som släpptes tidigare i år. Invändigt är det inte särskilt mycket som hänt sedan den förra versionen, utan fokus har legat på den yttre designen.

Framför allt är det skärmen och skärmkanterna som fått ett nytt utseende. Även om telefonens yttre mått är ungefär de samma som föregående modellen har de inrymt en halv tum större skärm.

Håll utkik imorgon efter 99:s test av Oneplus 5T om du är sugen av att läsa mer om telefonen.

Källa: Oneplus

Vill du veta mer om Oneplus 5T?

Kolla in vår artikel där vi berättar mer om uppdateringarna och tar oss en första titt på telefonen.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!