Messenger får stöd för bilder i 4K

Facebooks tjänst Messenger får nu stöd för bilder med upplösningen 4K. Funktionen lanseras till en början inte i Sverige. Men under de kommande veckorna rullas uppdateringen ut löpande världen över.

Den populära chattjänsten Messenger är nog de flesta bekanta med. Facebook uppdaterar nu klienten till att stödja foton i 4K. Det verkar röra sig om just bilder. Försändelser i form av film verkar inte få några uppdateringar.

Messenger har tidigare haft stöd för bilder i upp till 2K. Så även om antalet pixlar ökar drastiskt har det inte på något vis varit lågupplösta bilder tidigare.

Till en början lanseras uppdateringen i bland annat USA, Japan och Storbritannien. Men Facebook uppger att uppdateringen kommer rullas ut löpande till resten av världen under de kommande veckorna.

Källa: Facebook

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.