Messenger får stöd för bilder i 4K

Facebooks tjänst Messenger får nu stöd för bilder med upplösningen 4K. Funktionen lanseras till en början inte i Sverige. Men under de kommande veckorna rullas uppdateringen ut löpande världen över.

Den populära chattjänsten Messenger är nog de flesta bekanta med. Facebook uppdaterar nu klienten till att stödja foton i 4K. Det verkar röra sig om just bilder. Försändelser i form av film verkar inte få några uppdateringar.

Messenger har tidigare haft stöd för bilder i upp till 2K. Så även om antalet pixlar ökar drastiskt har det inte på något vis varit lågupplösta bilder tidigare.

Till en början lanseras uppdateringen i bland annat USA, Japan och Storbritannien. Men Facebook uppger att uppdateringen kommer rullas ut löpande till resten av världen under de kommande veckorna.

Källa: Facebook

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.