poddradio

Avsnitt #206: Foliehattspodden

Det är lördag och det betyder att vi bjuder på ett nytt avsnitt av vår poddradio. Den här veckan verkar Ida ha hittat sin konspiratoriska ådra.

Amanda, Andreas och Ida möts upp i studion för ett nytt avsnitt av vår poddradio. Den här veckan pratas det om måndagsexemplar av tekniska prylar, Razer Phone, Oneplus 5T och en del om att låsa upp sin telefon med sitt ansikte. Hur säkert är det egentligen?

Dessutom pratar gänget om kommande resor till CES och Mobile World Congress och det som kommer före det – nämligen julen och årets julklapp.

Mycket nöje!

Avsnitt: Foliehattspodden

Längd 44:29, filstorlek 30,58 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.