poddradio

Avsnitt #206: Foliehattspodden

Det är lördag och det betyder att vi bjuder på ett nytt avsnitt av vår poddradio. Den här veckan verkar Ida ha hittat sin konspiratoriska ådra.

Amanda, Andreas och Ida möts upp i studion för ett nytt avsnitt av vår poddradio. Den här veckan pratas det om måndagsexemplar av tekniska prylar, Razer Phone, Oneplus 5T och en del om att låsa upp sin telefon med sitt ansikte. Hur säkert är det egentligen?

Dessutom pratar gänget om kommande resor till CES och Mobile World Congress och det som kommer före det – nämligen julen och årets julklapp.

Mycket nöje!

Avsnitt: Foliehattspodden

Längd 44:29, filstorlek 30,58 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.