poddradio

Avsnitt #206: Foliehattspodden

Det är lördag och det betyder att vi bjuder på ett nytt avsnitt av vår poddradio. Den här veckan verkar Ida ha hittat sin konspiratoriska ådra.

Amanda, Andreas och Ida möts upp i studion för ett nytt avsnitt av vår poddradio. Den här veckan pratas det om måndagsexemplar av tekniska prylar, Razer Phone, Oneplus 5T och en del om att låsa upp sin telefon med sitt ansikte. Hur säkert är det egentligen?

Dessutom pratar gänget om kommande resor till CES och Mobile World Congress och det som kommer före det – nämligen julen och årets julklapp.

Mycket nöje!

Avsnitt: Foliehattspodden

Längd 44:29, filstorlek 30,58 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.