Vi spanar Black Friday-priser tillsammans

Årets stora rea-dag är igång och vi försöker samla de vettiga besparingarna på ett och samma ställe. Bidra gärna med dina bästa tips!

För den som har ett eller ett flertal nördiga intressen kan passionen lätt bli dyr. Det finns helt enkelt många roliga prylar man kan vilja köpa, men som budgeten bestämt säger nej till. Black Friday är en shoppinghögtid som importerats från USA och gör för en dag våra nördiga passioner lite mindre besvärliga för plånböckerna.

I år har Black Friday hittills inte erbjudit lika många tilltalande erbjudanden som tidigare år, men det finns besparingar att göra för den som är uppmärksam. Våra kollegor hos SweClockers har skapat en landningssida för Black Friday där priser från olika återförsäljare samlas. På samma sida kan medlemmarna dessutom lämna egna tips. Bland de intressanta tipsen för oss på 99 återfinns bland annat startpaket för lampor som Philips Hue och Lifx, Google Pixel-telefoner, mesh-routrar från bland annat Linksys, med mera.

Det finns också de som av principskäl vägrar erbjuda kampanjpriser på Black Friday, bland annat Oneplus som på sin kampanjsida för Black Friday skriver att de hellre ser bra priser året runt än "prislekar" på utvalda dagar. De erbjuder dock rabatt på laddarpaketet Dash Power Bundle under 24 timmar.

Apple erbjuder inga regelrätta reapriser på produktutbudet, istället väljer de att ge kunder olika nivåer av rabatter när de köper ordinarie produkter. Om du köper en Ipad kan du få upp till 880 kr i rabatt på kommande köp, för Iphone blir det upp till 440 kronor, för Apple Watch blir det upp till 220 kronor och för datormodellerna kan du få maximalt 1320 kronor i rabatt på kommande köp.

Från forumet har vi redan fått tips om att allt från Obdev idag säljs med 50 procent rabatt. Obdev säljer bland annat den mycket kompetenta brandväggsmjukvaran Little Snitch och snabbstartarappen Launchpad. Tack till @reboot81 för tipset!

Har du några egna superbra Black Friday-tips som du snubblat på? Dela gärna med dig av dina fynd så att fler av oss kan vara snällare mot plånboken i år.

Kommentarer
12 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!