Vi spanar Black Friday-priser tillsammans

Årets stora rea-dag är igång och vi försöker samla de vettiga besparingarna på ett och samma ställe. Bidra gärna med dina bästa tips!

För den som har ett eller ett flertal nördiga intressen kan passionen lätt bli dyr. Det finns helt enkelt många roliga prylar man kan vilja köpa, men som budgeten bestämt säger nej till. Black Friday är en shoppinghögtid som importerats från USA och gör för en dag våra nördiga passioner lite mindre besvärliga för plånböckerna.

I år har Black Friday hittills inte erbjudit lika många tilltalande erbjudanden som tidigare år, men det finns besparingar att göra för den som är uppmärksam. Våra kollegor hos SweClockers har skapat en landningssida för Black Friday där priser från olika återförsäljare samlas. På samma sida kan medlemmarna dessutom lämna egna tips. Bland de intressanta tipsen för oss på 99 återfinns bland annat startpaket för lampor som Philips Hue och Lifx, Google Pixel-telefoner, mesh-routrar från bland annat Linksys, med mera.

Det finns också de som av principskäl vägrar erbjuda kampanjpriser på Black Friday, bland annat Oneplus som på sin kampanjsida för Black Friday skriver att de hellre ser bra priser året runt än "prislekar" på utvalda dagar. De erbjuder dock rabatt på laddarpaketet Dash Power Bundle under 24 timmar.

Apple erbjuder inga regelrätta reapriser på produktutbudet, istället väljer de att ge kunder olika nivåer av rabatter när de köper ordinarie produkter. Om du köper en Ipad kan du få upp till 880 kr i rabatt på kommande köp, för Iphone blir det upp till 440 kronor, för Apple Watch blir det upp till 220 kronor och för datormodellerna kan du få maximalt 1320 kronor i rabatt på kommande köp.

Från forumet har vi redan fått tips om att allt från Obdev idag säljs med 50 procent rabatt. Obdev säljer bland annat den mycket kompetenta brandväggsmjukvaran Little Snitch och snabbstartarappen Launchpad. Tack till @reboot81 för tipset!

Har du några egna superbra Black Friday-tips som du snubblat på? Dela gärna med dig av dina fynd så att fler av oss kan vara snällare mot plånboken i år.

Kommentarer
12 svar

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.