Vi spanar Black Friday-priser tillsammans

Årets stora rea-dag är igång och vi försöker samla de vettiga besparingarna på ett och samma ställe. Bidra gärna med dina bästa tips!

För den som har ett eller ett flertal nördiga intressen kan passionen lätt bli dyr. Det finns helt enkelt många roliga prylar man kan vilja köpa, men som budgeten bestämt säger nej till. Black Friday är en shoppinghögtid som importerats från USA och gör för en dag våra nördiga passioner lite mindre besvärliga för plånböckerna.

I år har Black Friday hittills inte erbjudit lika många tilltalande erbjudanden som tidigare år, men det finns besparingar att göra för den som är uppmärksam. Våra kollegor hos SweClockers har skapat en landningssida för Black Friday där priser från olika återförsäljare samlas. På samma sida kan medlemmarna dessutom lämna egna tips. Bland de intressanta tipsen för oss på 99 återfinns bland annat startpaket för lampor som Philips Hue och Lifx, Google Pixel-telefoner, mesh-routrar från bland annat Linksys, med mera.

Det finns också de som av principskäl vägrar erbjuda kampanjpriser på Black Friday, bland annat Oneplus som på sin kampanjsida för Black Friday skriver att de hellre ser bra priser året runt än "prislekar" på utvalda dagar. De erbjuder dock rabatt på laddarpaketet Dash Power Bundle under 24 timmar.

Apple erbjuder inga regelrätta reapriser på produktutbudet, istället väljer de att ge kunder olika nivåer av rabatter när de köper ordinarie produkter. Om du köper en Ipad kan du få upp till 880 kr i rabatt på kommande köp, för Iphone blir det upp till 440 kronor, för Apple Watch blir det upp till 220 kronor och för datormodellerna kan du få maximalt 1320 kronor i rabatt på kommande köp.

Från forumet har vi redan fått tips om att allt från Obdev idag säljs med 50 procent rabatt. Obdev säljer bland annat den mycket kompetenta brandväggsmjukvaran Little Snitch och snabbstartarappen Launchpad. Tack till @reboot81 för tipset!

Har du några egna superbra Black Friday-tips som du snubblat på? Dela gärna med dig av dina fynd så att fler av oss kan vara snällare mot plånboken i år.

Kommentarer
12 svar

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.