Google uppdaterar appar för Iphone X

Nya uppdateringar av Googles produktivitetsappar gör apparna mer Iphone X-vänliga.

I och med den nya skärmration på Iphone X-modellen har en hel del appar behövt uppdateras så att de även passar Iphone X. Några som varit lite sena på bollen är Google men igår uppdaterade företaget apparna Dokument, Kalkylark och Presentationer för att passa Apples senaste flaggskepp.

Utöver anpassningarna för Iphone X har dessa appar även uppdaterats för Ipad-ägare där de har bestyckats med stöd för dra-och-släpp-funktioner. Vissa uppdateringar lyser dock fortfarande med sin frånvaro, exempelvis Google Maps och Gmail. Förhoppningsvis dröjer dessa uppdateringar inte lika länge.

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.