Google uppdaterar appar för Iphone X

Nya uppdateringar av Googles produktivitetsappar gör apparna mer Iphone X-vänliga.

I och med den nya skärmration på Iphone X-modellen har en hel del appar behövt uppdateras så att de även passar Iphone X. Några som varit lite sena på bollen är Google men igår uppdaterade företaget apparna Dokument, Kalkylark och Presentationer för att passa Apples senaste flaggskepp.

Utöver anpassningarna för Iphone X har dessa appar även uppdaterats för Ipad-ägare där de har bestyckats med stöd för dra-och-släpp-funktioner. Vissa uppdateringar lyser dock fortfarande med sin frånvaro, exempelvis Google Maps och Gmail. Förhoppningsvis dröjer dessa uppdateringar inte lika länge.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.