Google uppdaterar appar för Iphone X

Nya uppdateringar av Googles produktivitetsappar gör apparna mer Iphone X-vänliga.

I och med den nya skärmration på Iphone X-modellen har en hel del appar behövt uppdateras så att de även passar Iphone X. Några som varit lite sena på bollen är Google men igår uppdaterade företaget apparna Dokument, Kalkylark och Presentationer för att passa Apples senaste flaggskepp.

Utöver anpassningarna för Iphone X har dessa appar även uppdaterats för Ipad-ägare där de har bestyckats med stöd för dra-och-släpp-funktioner. Vissa uppdateringar lyser dock fortfarande med sin frånvaro, exempelvis Google Maps och Gmail. Förhoppningsvis dröjer dessa uppdateringar inte lika länge.

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.