Stor rabatt på Spotify Premium

Just nu har kör Spotify en kampanj där de tre första månaderna kostar 9 kronor i månaden.

Den strömmande musiktjänsten Spotify har gjort sig kända för att erbjuda både ett betalabonnemnag och ett gratis abonnemang. Om du lyssnar på musiken gratis får du stå ut med lite reklam och en begränsad apptjänst.

Musiktjänsten nu just nu en kampanj som gör att när du tecknar ett nytt premiumabonnemang betalar du 9 kronor i månaden de tre första månaderna istället för 99 kronor. På sin hemsida skriver de:

"Ett begränsat antal introduktionserbjudande finns tillgängliga så länge lagret räcker. Detta introduktionserbjudande löper ut och måste lösas in före angivet datum. Spotify förbehåller sig rätten att när som helst och av vilken orsak som helst avbryta introduktionserbjudandet."

Har du redan Spotify Premium, eller kommer du passa på att skaffa det nu?

Kommentarer
11 svar

Ytterligare en instruktionsfilm för Homepod når Youtube, denna gången med fokus på att få ut det mesta av sin smarta högtalare.

Apples nya högeffektiva bildformat sparar dig utrymme, men är inte kompatibelt med allt och att konvertera stora mängder bilder tar tid. Denna snabbguide gör processen snabb och enkel.

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.