Stor rabatt på Spotify Premium

Just nu har kör Spotify en kampanj där de tre första månaderna kostar 9 kronor i månaden.

Den strömmande musiktjänsten Spotify har gjort sig kända för att erbjuda både ett betalabonnemnag och ett gratis abonnemang. Om du lyssnar på musiken gratis får du stå ut med lite reklam och en begränsad apptjänst.

Musiktjänsten nu just nu en kampanj som gör att när du tecknar ett nytt premiumabonnemang betalar du 9 kronor i månaden de tre första månaderna istället för 99 kronor. På sin hemsida skriver de:

"Ett begränsat antal introduktionserbjudande finns tillgängliga så länge lagret räcker. Detta introduktionserbjudande löper ut och måste lösas in före angivet datum. Spotify förbehåller sig rätten att när som helst och av vilken orsak som helst avbryta introduktionserbjudandet."

Har du redan Spotify Premium, eller kommer du passa på att skaffa det nu?

Kommentarer
11 svar

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.