Stor rabatt på Spotify Premium

Just nu har kör Spotify en kampanj där de tre första månaderna kostar 9 kronor i månaden.

Den strömmande musiktjänsten Spotify har gjort sig kända för att erbjuda både ett betalabonnemnag och ett gratis abonnemang. Om du lyssnar på musiken gratis får du stå ut med lite reklam och en begränsad apptjänst.

Musiktjänsten nu just nu en kampanj som gör att när du tecknar ett nytt premiumabonnemang betalar du 9 kronor i månaden de tre första månaderna istället för 99 kronor. På sin hemsida skriver de:

"Ett begränsat antal introduktionserbjudande finns tillgängliga så länge lagret räcker. Detta introduktionserbjudande löper ut och måste lösas in före angivet datum. Spotify förbehåller sig rätten att när som helst och av vilken orsak som helst avbryta introduktionserbjudandet."

Har du redan Spotify Premium, eller kommer du passa på att skaffa det nu?

Kommentarer
11 svar

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.