Fira jul med 99 – första advent

Det är redan första advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det första ljuset.

Wow, det är redan 1 december och med det första advent. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det första ljuset och pratar om julklappsminnen från jular som varit. Först ut är Andreas att berätta om sitt varmaste minne.

Och eftersom det nu är december passar vi på att påminna om att första luckan i vår julkalender nu är öppen. Missa inte den!

Ha en fin första advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.