Fira jul med 99 – första advent

Det är redan första advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det första ljuset.

Wow, det är redan 1 december och med det första advent. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det första ljuset och pratar om julklappsminnen från jular som varit. Först ut är Andreas att berätta om sitt varmaste minne.

Och eftersom det nu är december passar vi på att påminna om att första luckan i vår julkalender nu är öppen. Missa inte den!

Ha en fin första advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.