Fira jul med 99 – första advent

Det är redan första advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det första ljuset.

Wow, det är redan 1 december och med det första advent. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det första ljuset och pratar om julklappsminnen från jular som varit. Först ut är Andreas att berätta om sitt varmaste minne.

Och eftersom det nu är december passar vi på att påminna om att första luckan i vår julkalender nu är öppen. Missa inte den!

Ha en fin första advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.