Fira jul med 99 – första advent

Det är redan första advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det första ljuset.

Wow, det är redan 1 december och med det första advent. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det första ljuset och pratar om julklappsminnen från jular som varit. Först ut är Andreas att berätta om sitt varmaste minne.

Och eftersom det nu är december passar vi på att påminna om att första luckan i vår julkalender nu är öppen. Missa inte den!

Ha en fin första advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.