quizresultat

Resultat: Vad kan du om klassiska Macar?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ställde vi frågor om Apples tidiga Macar och totalt svarade 654 personer.

Veckans klurigaste fråga Apple har gjort ett fåtal modeller svarta genom åren. Vad hette en av de första?
Det rätta svaret är Macintosh TV.

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: "Lisa började säljas 1983 och var en av de första datorerna med ... Den riktades till företagsanvändare och bland annat NASA köpte in flera datorer."
Rätt svar är: ett grafisk gränssnitt.

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
28 svar

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.