quizresultat

Resultat: Vad kan du om klassiska Macar?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ställde vi frågor om Apples tidiga Macar och totalt svarade 654 personer.

Veckans klurigaste fråga Apple har gjort ett fåtal modeller svarta genom åren. Vad hette en av de första?
Det rätta svaret är Macintosh TV.

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: "Lisa började säljas 1983 och var en av de första datorerna med ... Den riktades till företagsanvändare och bland annat NASA köpte in flera datorer."
Rätt svar är: ett grafisk gränssnitt.

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
28 svar

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.

Den 16 juli är det officiellt säljstart för den nostalgiframkallande Nokia 8110 4G, mer populärt kallad för "banantelefonen".

Hur gick det i förra veckans quiz? Vi ställde kluriga frågor om Sonos och så här gick det.

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!