quizresultat

Resultat: Vad kan du om klassiska Macar?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ställde vi frågor om Apples tidiga Macar och totalt svarade 654 personer.

Veckans klurigaste fråga Apple har gjort ett fåtal modeller svarta genom åren. Vad hette en av de första?
Det rätta svaret är Macintosh TV.

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: "Lisa började säljas 1983 och var en av de första datorerna med ... Den riktades till företagsanvändare och bland annat NASA köpte in flera datorer."
Rätt svar är: ett grafisk gränssnitt.

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
28 svar

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?

I ett test utfört av Forbes kunde ett 3D-utskrivet huvud låsa upp ett flertal Android-mobiler utan större bekymmer. Iphone X gick dock inte att lura.

Tack till carlsson för detta #nyhetstips!

Röstningen pågår för fullt – var med och utse årets bästa teknikprylar, och årets främsta inspiratörer.

Cydia har länge varit platsen att skaffa programvara för de som "jailbreakat" sin telefon, men nu meddelar grundaren av butiken att försäljningen av appar ska upphöra.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Google har nyligen visat upp mer av Fuchsia OS, den tilltänkta ersättaren av Android. I tillhörande nyhet utvecklades en diskussion om framtiden för Android, och hur klokt det är att ha ett system som ska täcka flera produkttyper. Dela gärna med dig av dina tankar!