Razers vd besvarar kritiken mot Razer phone

I veckan gick Razers vd Min-Liang Tan ut med en post på Facebook där han diskuterade företagets beslut att inte inkludera ett hörlursuttag på deras premiärlur på marknaden.

Även om allt fler mobiltelefoner utelämnar den klassiska 3,5 millimeters ljudutgången har Razer har kritiserats för att de inte inkluderat ett hörlursuttag på Razer Phone. I likhet med många andra har de valt att endast använda sig av USB Type-C som fysiskt kopplingsdon.

I veckan bemötte företagets vd Min-Liang Tan kritiken i ett inlägg på Facebook. Tan säger att beslutet baserades på de prestanda- och kapacitetshöjningar de kunde få in om de valde bort 3,5 millimeters uttaget. Bland annat kunde de förbättra telefonens värmehantering, batterikapacitet och inte minst inkludera en duglig digital-analog-omvandlare (DAC).

Batterikapaciteten sägs ha ökat med ungefär 500 milliamperetimmar (mAh) vilket tog telefonen upp till det relativt höga 4000 mAh totalt. Tan skriver att det var viktigt för honom att inkludera den 24-bitars THX-certifierad DAC som nu sitter i telefonen, för högre ljudkvalitet för de som lyssnar med sladd.

Kommentarer
33 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.