Razers vd besvarar kritiken mot Razer phone

I veckan gick Razers vd Min-Liang Tan ut med en post på Facebook där han diskuterade företagets beslut att inte inkludera ett hörlursuttag på deras premiärlur på marknaden.

Även om allt fler mobiltelefoner utelämnar den klassiska 3,5 millimeters ljudutgången har Razer har kritiserats för att de inte inkluderat ett hörlursuttag på Razer Phone. I likhet med många andra har de valt att endast använda sig av USB Type-C som fysiskt kopplingsdon.

I veckan bemötte företagets vd Min-Liang Tan kritiken i ett inlägg på Facebook. Tan säger att beslutet baserades på de prestanda- och kapacitetshöjningar de kunde få in om de valde bort 3,5 millimeters uttaget. Bland annat kunde de förbättra telefonens värmehantering, batterikapacitet och inte minst inkludera en duglig digital-analog-omvandlare (DAC).

Batterikapaciteten sägs ha ökat med ungefär 500 milliamperetimmar (mAh) vilket tog telefonen upp till det relativt höga 4000 mAh totalt. Tan skriver att det var viktigt för honom att inkludera den 24-bitars THX-certifierad DAC som nu sitter i telefonen, för högre ljudkvalitet för de som lyssnar med sladd.

Kommentarer
33 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.