Razers vd besvarar kritiken mot Razer phone

I veckan gick Razers vd Min-Liang Tan ut med en post på Facebook där han diskuterade företagets beslut att inte inkludera ett hörlursuttag på deras premiärlur på marknaden.

Även om allt fler mobiltelefoner utelämnar den klassiska 3,5 millimeters ljudutgången har Razer har kritiserats för att de inte inkluderat ett hörlursuttag på Razer Phone. I likhet med många andra har de valt att endast använda sig av USB Type-C som fysiskt kopplingsdon.

I veckan bemötte företagets vd Min-Liang Tan kritiken i ett inlägg på Facebook. Tan säger att beslutet baserades på de prestanda- och kapacitetshöjningar de kunde få in om de valde bort 3,5 millimeters uttaget. Bland annat kunde de förbättra telefonens värmehantering, batterikapacitet och inte minst inkludera en duglig digital-analog-omvandlare (DAC).

Batterikapaciteten sägs ha ökat med ungefär 500 milliamperetimmar (mAh) vilket tog telefonen upp till det relativt höga 4000 mAh totalt. Tan skriver att det var viktigt för honom att inkludera den 24-bitars THX-certifierad DAC som nu sitter i telefonen, för högre ljudkvalitet för de som lyssnar med sladd.

Kommentarer
33 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.