Avsnitt 207: "Som ett litet slag i huvudet"

Veckans avsnitt handlar om säkerhetshålet i Mac OS, om det smarta hemmet och om Animal Crossing: Pocket Camp som lockat hela redaktionen till spel.

Det är inte jul på 99 än, vi repeterar inte jul än vi håller oss till 1:a advent (men det är ju redan imorgon som tur är). Andreas, Amanda och Ida pratar om det smarta hemmet, om Animal Crossing: Pocket Camp som släppts till IOS och Android och om det allvarliga säkerhetshål som upptäcktes i Mac OS i veckan.

Mycket nöje!

Avsnitt: Som ett litet slag i huvudet

Längd 33:33, filstorlek 22,89 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.