Avsnitt 207: "Som ett litet slag i huvudet"

Veckans avsnitt handlar om säkerhetshålet i Mac OS, om det smarta hemmet och om Animal Crossing: Pocket Camp som lockat hela redaktionen till spel.

Det är inte jul på 99 än, vi repeterar inte jul än vi håller oss till 1:a advent (men det är ju redan imorgon som tur är). Andreas, Amanda och Ida pratar om det smarta hemmet, om Animal Crossing: Pocket Camp som släppts till IOS och Android och om det allvarliga säkerhetshål som upptäcktes i Mac OS i veckan.

Mycket nöje!

Avsnitt: Som ett litet slag i huvudet

Längd 33:33, filstorlek 22,89 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.