I samarbete med coolstuff

Pryltipset: Vakna med gryningssimulatorn Sunrise System 320

Denna vecka har Coolstuff försett oss med en gryningssimulator. Så här på vintern passar den perfekt då den väcker dig med en soluppgång av blåtonat uppiggande ljus.

Känns morgnarna tuffa? Är det en kamp att komma upp? Ida och Amanda simulerar i denna video vilken skillnad en gryningssimulator kan göra i ditt liv. Sunrise System 320 är fylld med LED-lampor som kan lysa i 10 000 lux och simulera både soluppgångar och solnedgångar.

Om jag vill köpa..

Namn
Sunrise System 320 – Gryningssimultor
Mått
ca 27 cm hög, 12 cm bred och 10 cm djup
Belysning
LED, 10 000 lux
Soluppgång/nedgång
Går att variera mellan 15–90 minuter
Språk
Svenska
Ljudalarm
Frivilligt
Säkerhetsläge
När du är borta lyser lampan vid slumpmässiga tidpunkter
Pris
1 595 kronor hos Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Kommentarer
2 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?