I samarbete med coolstuff

Pryltipset: Vakna med gryningssimulatorn Sunrise System 320

Denna vecka har Coolstuff försett oss med en gryningssimulator. Så här på vintern passar den perfekt då den väcker dig med en soluppgång av blåtonat uppiggande ljus.

Känns morgnarna tuffa? Är det en kamp att komma upp? Ida och Amanda simulerar i denna video vilken skillnad en gryningssimulator kan göra i ditt liv. Sunrise System 320 är fylld med LED-lampor som kan lysa i 10 000 lux och simulera både soluppgångar och solnedgångar.

Om jag vill köpa..

Namn
Sunrise System 320 – Gryningssimultor
Mått
ca 27 cm hög, 12 cm bred och 10 cm djup
Belysning
LED, 10 000 lux
Soluppgång/nedgång
Går att variera mellan 15–90 minuter
Språk
Svenska
Ljudalarm
Frivilligt
Säkerhetsläge
När du är borta lyser lampan vid slumpmässiga tidpunkter
Pris
1 595 kronor hos Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Kommentarer
2 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.