I samarbete med coolstuff

Pryltipset: Vakna med gryningssimulatorn Sunrise System 320

Denna vecka har Coolstuff försett oss med en gryningssimulator. Så här på vintern passar den perfekt då den väcker dig med en soluppgång av blåtonat uppiggande ljus.

Känns morgnarna tuffa? Är det en kamp att komma upp? Ida och Amanda simulerar i denna video vilken skillnad en gryningssimulator kan göra i ditt liv. Sunrise System 320 är fylld med LED-lampor som kan lysa i 10 000 lux och simulera både soluppgångar och solnedgångar.

Om jag vill köpa..

Namn
Sunrise System 320 – Gryningssimultor
Mått
ca 27 cm hög, 12 cm bred och 10 cm djup
Belysning
LED, 10 000 lux
Soluppgång/nedgång
Går att variera mellan 15–90 minuter
Språk
Svenska
Ljudalarm
Frivilligt
Säkerhetsläge
När du är borta lyser lampan vid slumpmässiga tidpunkter
Pris
1 595 kronor hos Coolstuff

Om vår samarbetspartner:

Coolstuff.se drivs av företaget Coolstuff AB som har varit verksamt på internet sedan 1999. De har som mål att erbjuda sina kunder de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.

Kommentarer
2 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.