Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 11.2 finns nu att ladda ned

Den andra större uppdateringen till IOS har nu släppts. Förutom att krossa några irriterande buggar så gör det trådlös snabbladdning på Iphone 8 och Iphone X möjligt.

Apple har precis uppdaterat IOS till version 11.2. Förutom att åtgärda allehanda buggar, som den beryktade miniräknarbuggen, introduceras en del nya funktioner till operativsystemet.

Apple Pay Cash är Apples motsvarighet till Swish, som gör att pengar kan skickas direkt mellan kontakter i Messages-appen genom att koppla ett kreditkort till tjänsten. Apple Pay Cash är dessvärre än så länge bara tillgängligt i USA.

Med Iphone 8 och Iphone X introducerades trådlös laddning till Iphonevärlden och i och med den senaste mjukvaruuppdateringen går detta nu fortare. Förbehållet att ett kompatibelt laddningsdon används kan telefonen nu laddas trådlöst med 7,5 watt, vilket är en högre effekt än den vanliga medföljande laddningsadaptern på 5 watt.

Bland mer kosmetiska ändringar kan nämnas att Iphone X nu visar en linje uppe i högre hörnet, under mottagnings- och batteri-indikatorerna. Linjen påminner om den som används för att nå hemskärmen och syftet är att tydligare visa att det går att nå kontrollcentrum med en svepgest.

I skrivande stund är detaljerna om uppdateringen inte publicerade på Apples supportsida, men kommer snart att kunna nås här.

Mer om trådlös laddning:

Kommentarer
18 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.