Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige

Om du råkar vara Star Wars-fantast och ännu inte investerat i den nysläppta Oneplus 5T kommer du snart få ett ännu bättre alternativ.

Det lär vara få som missat att den senaste delen i Star Wars-sagan, The Last Jedi, har premiär nästa vecka. Disney är minst sagt sugna på att inte en kotte ska missa detta faktum, och utöver diverse pr-arbete av traditionell karaktär har de även licensierat ut Star Wars till diverse teknikprodukter. Först ut var Nvidia med specialutformade grafikkort, och nästa företag i ordningen är Oneplus.

Den nyligen lanserade Oneplus 5T imponerade på oss i vårt test, där vi kallade den höstens mest intressanta mobil. Om du funderar på att investera i denna telefon och är Star Wars-fantast bör du hålla i plånboken till den 14 december, dagen efter den nya Star Wars-filmen The Last Jedi har premiär. Då blir nämligen en Star Wars-utgåva av Oneplus 5T tillgänglig för försäljning i Norden.

Till skillnad från standardmodellen, som endast finns tillgänglig i nattsvart färgalternativ, ståtar Star Wars-utgåvan med en vit bakgrund som går i linje med Stormtruppernas rustning, och telefonen har även en förinstallerad bakgrund som pryds av imperiets fotsoldater. På telefonens baksida visas otippat nog Star Wars-logotypen och notis-reglaget på telefonens övre vänstra sida går här i vinröd färg.

Om detta låter tilltalande för dig gör du alltså rätt i att hålla ögonen öppna på Oneplus webbutik den 14 december.

Vårt test av Oneplus 5T

Hela texten: Läs Andreas test av Oneplus 5T