Spotify summerar ditt musikår

Musiktjänsten Spotify sammanfattar ditt musikår med tjänsten. Hur ser ditt år ut?

Använder du musiktjänsten Spotify och är sugen på att veta mer om vad du egentligen har lyssnat på för musik under 2017? Spotify summerar nu ditt gångna musikår på sajten Your 2017 Wrapped.

Dels får du veta hur många minuter du lyssnat på musik, hur många olika artister och låtar, dina mest populära artister och låtar. Men du får även två spellistor med dina 100 mest lyssnade låtar och låtarna du önskar att du upptäckt tidigare i år.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Kommentarer
16 svar

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.