Spotify summerar ditt musikår

Musiktjänsten Spotify sammanfattar ditt musikår med tjänsten. Hur ser ditt år ut?

Använder du musiktjänsten Spotify och är sugen på att veta mer om vad du egentligen har lyssnat på för musik under 2017? Spotify summerar nu ditt gångna musikår på sajten Your 2017 Wrapped.

Dels får du veta hur många minuter du lyssnat på musik, hur många olika artister och låtar, dina mest populära artister och låtar. Men du får även två spellistor med dina 100 mest lyssnade låtar och låtarna du önskar att du upptäckt tidigare i år.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Kommentarer
16 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.