Spotify summerar ditt musikår

Musiktjänsten Spotify sammanfattar ditt musikår med tjänsten. Hur ser ditt år ut?

Använder du musiktjänsten Spotify och är sugen på att veta mer om vad du egentligen har lyssnat på för musik under 2017? Spotify summerar nu ditt gångna musikår på sajten Your 2017 Wrapped.

Dels får du veta hur många minuter du lyssnat på musik, hur många olika artister och låtar, dina mest populära artister och låtar. Men du får även två spellistor med dina 100 mest lyssnade låtar och låtarna du önskar att du upptäckt tidigare i år.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Kommentarer
16 svar

Medlemmen Bjorsi har introducerat många till Kronaby-klockorna i forumet, vilket även ledde till diskussion om hur smart en smartklocka måste vara. Nyfiken? In och diskutera!

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!