Spotify summerar ditt musikår

Musiktjänsten Spotify sammanfattar ditt musikår med tjänsten. Hur ser ditt år ut?

Använder du musiktjänsten Spotify och är sugen på att veta mer om vad du egentligen har lyssnat på för musik under 2017? Spotify summerar nu ditt gångna musikår på sajten Your 2017 Wrapped.

Dels får du veta hur många minuter du lyssnat på musik, hur många olika artister och låtar, dina mest populära artister och låtar. Men du får även två spellistor med dina 100 mest lyssnade låtar och låtarna du önskar att du upptäckt tidigare i år.

Hur ser din summering ut? Dela gärna med dig av slutbilden i kommentarerna!

Kommentarer
16 svar

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?