Samla julmusik med oss!

Tillsammans skapar vi den ultimata julspellistan, gå in och lägg in dina bästa låtar och se vad andra tipsar om.

Förra året delade jag och Jakob med oss av våra bästa julmusiktips. Detta år är det dags att återigen mysa ner sig i bjällerklang och körsång, men denna gång vill vi att ni delar med er av era bästa tips.

Juletiden är för många synonymt med musik och att samlas. Julmusiken kan för många vara lika hemsk som underbar om det är fel musik. Detta år tänkte vi på redaktionen ”varför inte göra en enda stor julspellista som alla på 99 får lägga in sina bästa jullåtar i?”

Så här är den! Men det är inte en utan två, beroende på om du helst vill lyssna i Spotify eller Apple Music. Vill du lägga till musik i Apple Music-listan skriv i kommentarerna nedan och vi ska göra vårt bästa för att lägga till dem på listan i rasande fart!

Lägg in dina bästa jullåtar på Spotify-listan här:

99:s julmusik 2017

Lägg in dina bästa jullåtar på Apple Music-listan här:

99:s julmusik 2017

Behöver du inspiration?

Gå in och titta på våra spellistor från förra året:
99mac räddar julmusiken

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.