Samla julmusik med oss!

Tillsammans skapar vi den ultimata julspellistan, gå in och lägg in dina bästa låtar och se vad andra tipsar om.

Förra året delade jag och Jakob med oss av våra bästa julmusiktips. Detta år är det dags att återigen mysa ner sig i bjällerklang och körsång, men denna gång vill vi att ni delar med er av era bästa tips.

Juletiden är för många synonymt med musik och att samlas. Julmusiken kan för många vara lika hemsk som underbar om det är fel musik. Detta år tänkte vi på redaktionen ”varför inte göra en enda stor julspellista som alla på 99 får lägga in sina bästa jullåtar i?”

Så här är den! Men det är inte en utan två, beroende på om du helst vill lyssna i Spotify eller Apple Music. Vill du lägga till musik i Apple Music-listan skriv i kommentarerna nedan och vi ska göra vårt bästa för att lägga till dem på listan i rasande fart!

Lägg in dina bästa jullåtar på Spotify-listan här:

99:s julmusik 2017

Lägg in dina bästa jullåtar på Apple Music-listan här:

99:s julmusik 2017

Behöver du inspiration?

Gå in och titta på våra spellistor från förra året:
99mac räddar julmusiken

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.