Samla julmusik med oss!

Tillsammans skapar vi den ultimata julspellistan, gå in och lägg in dina bästa låtar och se vad andra tipsar om.

Förra året delade jag och Jakob med oss av våra bästa julmusiktips. Detta år är det dags att återigen mysa ner sig i bjällerklang och körsång, men denna gång vill vi att ni delar med er av era bästa tips.

Juletiden är för många synonymt med musik och att samlas. Julmusiken kan för många vara lika hemsk som underbar om det är fel musik. Detta år tänkte vi på redaktionen ”varför inte göra en enda stor julspellista som alla på 99 får lägga in sina bästa jullåtar i?”

Så här är den! Men det är inte en utan två, beroende på om du helst vill lyssna i Spotify eller Apple Music. Vill du lägga till musik i Apple Music-listan skriv i kommentarerna nedan och vi ska göra vårt bästa för att lägga till dem på listan i rasande fart!

Lägg in dina bästa jullåtar på Spotify-listan här:

99:s julmusik 2017

Lägg in dina bästa jullåtar på Apple Music-listan här:

99:s julmusik 2017

Behöver du inspiration?

Gå in och titta på våra spellistor från förra året:
99mac räddar julmusiken

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Medlemmen Bjorsi har introducerat många till Kronaby-klockorna i forumet, vilket även ledde till diskussion om hur smart en smartklocka måste vara. Nyfiken? In och diskutera!

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!