Samla julmusik med oss!

Tillsammans skapar vi den ultimata julspellistan, gå in och lägg in dina bästa låtar och se vad andra tipsar om.

Förra året delade jag och Jakob med oss av våra bästa julmusiktips. Detta år är det dags att återigen mysa ner sig i bjällerklang och körsång, men denna gång vill vi att ni delar med er av era bästa tips.

Juletiden är för många synonymt med musik och att samlas. Julmusiken kan för många vara lika hemsk som underbar om det är fel musik. Detta år tänkte vi på redaktionen ”varför inte göra en enda stor julspellista som alla på 99 får lägga in sina bästa jullåtar i?”

Så här är den! Men det är inte en utan två, beroende på om du helst vill lyssna i Spotify eller Apple Music. Vill du lägga till musik i Apple Music-listan skriv i kommentarerna nedan och vi ska göra vårt bästa för att lägga till dem på listan i rasande fart!

Lägg in dina bästa jullåtar på Spotify-listan här:

99:s julmusik 2017

Lägg in dina bästa jullåtar på Apple Music-listan här:

99:s julmusik 2017

Behöver du inspiration?

Gå in och titta på våra spellistor från förra året:
99mac räddar julmusiken

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?