quizresultat

Resultat: Vad vet du om smart belysning?

Hur gick det i förra veckans quiz? Jämför dig med andras resultat!

Förra veckan ställde vi frågor om smart belysning och totalt svarade 1 186 personer.

Veckans klurigaste fråga: En av de stora aktörerna är holländska Philips som 2012 lanserade sitt system Hue. Var såldes Hue-lamporna i början?
Det rätta svaret är Apple Store.

En av de stora aktörerna är holländska Philips som 2012 lanserade sitt system Hue. Var såldes Hue-lamporna i början?

Den allra lättaste frågan som flest svarat rätt på är: Vilket av följande är en stor fördel med att smarta till belysningen hemma?
Rätt svar är att du via en fjärrkontroll kan kontrollera hemmets lampor samtidigt.

Vilket av följande är en stor fördel med att smarta till belysningen hemma?

Gjorde du inte förra veckans quiz? Gör det här vettja!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
10 svar

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.