Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fulkultur pratar om TV-spel på språng

Från Game & Watch och Game Boy till smarta mobilers intåg och nu Nintendo Switch. Fulkultur pratar om det bärbara spelandet nu och då.

Vi som hänger här på 99 har varit med olika länge på teknikmarknaden. Vissa av oss har varit med sedan bärbart spelande utgjordes av Game & Watch-enheter där det fanns ett enda förinstallerat spel, andra kanske kom in i matchen när någon av Nintendos bärbara spelmaskiner dominerade marknaden och vissa av oss kanske inte gjort annat än att spela på smarta telefoner.

Detta är ämnet för senaste avsnittet av Fulkultur där panelen tar upp det bärbara spelandets historik, ställer sig frågan om det fortfarande klassas som lite "fult" att spela casual-spel på mobiler, vilka våra favoritkonsoler och favoritspel är och tipsar vilt om vilka spel du bör njuta av i bärbar form under julens ledigheter.

Fulkulturpanelen består denna gång av Calle Johansson-Sundelius, Amanda Reventlid, Andreas Eklöv och Ida Blix. Du får väldigt gärna dela med dig av dina egna bärbara favoritkonsoler och favoritspel, och vilka spel du kommer att njuta av i jul.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Numera finns vi även representerade på Spotify. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.