Fira jul med 99 – andra advent

Det är redan andra advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det andra ljuset.

Dagarna bara försvinner och det är redan dags för andra advent. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det andra ljuset och pratar om julklappsminnen från jular som varit. Näst på tur är Amanda som berättar om sitt varmaste minne.

Ha en fin andra advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?