Fitbit Ionic uppdateras med nya appar och urtavlor

Fitbits smarta klocka Ionic uppdateras nu med nya appar och urtavlor.

Vi testade den smarta klockan Ionic i november. Nu uppdateras Fitbit OS med bättre prestanda, nya appar och urtavlor. Användare kan nu hitta över 60 appar och över 100 urtavlor. Dessutom inleder Fitbit ett samarbete med Deezer. Nästa år får Fitbit Ionic-användare som laddar ned Deezer-appen tillgång till tjänstens musikbibliotek offline.

Bland de nya apparna finns bland annat en för att kontrollera Philips Hue-belysning, Hue Lights. Yelp och Tripadvisor finns också för den som vill hitta restauranger att äta på och saker att göra.

Också betallösningen Fitbit Pay får sig en uppdatering för att bli smidigare att använda. Nu går det att välja vilket kort du vill betala med direkt i Ionic. I Sverige är det än så länge Danske bank och SEB som anslutit sig.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Den här veckan ställer vi frågor om Microsoft, ett företag med många strängar på lyran. Hur många rätt får du?