Fitbit Ionic uppdateras med nya appar och urtavlor

Fitbits smarta klocka Ionic uppdateras nu med nya appar och urtavlor.

Vi testade den smarta klockan Ionic i november. Nu uppdateras Fitbit OS med bättre prestanda, nya appar och urtavlor. Användare kan nu hitta över 60 appar och över 100 urtavlor. Dessutom inleder Fitbit ett samarbete med Deezer. Nästa år får Fitbit Ionic-användare som laddar ned Deezer-appen tillgång till tjänstens musikbibliotek offline.

Bland de nya apparna finns bland annat en för att kontrollera Philips Hue-belysning, Hue Lights. Yelp och Tripadvisor finns också för den som vill hitta restauranger att äta på och saker att göra.

Också betallösningen Fitbit Pay får sig en uppdatering för att bli smidigare att använda. Nu går det att välja vilket kort du vill betala med direkt i Ionic. I Sverige är det än så länge Danske bank och SEB som anslutit sig.

Medlemmen Bjorsi har introducerat många till Kronaby-klockorna i forumet, vilket även ledde till diskussion om hur smart en smartklocka måste vara. Nyfiken? In och diskutera!

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!