Fitbit Ionic uppdateras med nya appar och urtavlor

Fitbits smarta klocka Ionic uppdateras nu med nya appar och urtavlor.

Vi testade den smarta klockan Ionic i november. Nu uppdateras Fitbit OS med bättre prestanda, nya appar och urtavlor. Användare kan nu hitta över 60 appar och över 100 urtavlor. Dessutom inleder Fitbit ett samarbete med Deezer. Nästa år får Fitbit Ionic-användare som laddar ned Deezer-appen tillgång till tjänstens musikbibliotek offline.

Bland de nya apparna finns bland annat en för att kontrollera Philips Hue-belysning, Hue Lights. Yelp och Tripadvisor finns också för den som vill hitta restauranger att äta på och saker att göra.

Också betallösningen Fitbit Pay får sig en uppdatering för att bli smidigare att använda. Nu går det att välja vilket kort du vill betala med direkt i Ionic. I Sverige är det än så länge Danske bank och SEB som anslutit sig.

Apple nekade en ny app från Valve som strömmar spel från Steam till IOS, och nu förklarar marknadschefen Phil Schiller varför.

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.