Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit Ionic uppdateras med nya appar och urtavlor

Fitbits smarta klocka Ionic uppdateras nu med nya appar och urtavlor.

Vi testade den smarta klockan Ionic i november. Nu uppdateras Fitbit OS med bättre prestanda, nya appar och urtavlor. Användare kan nu hitta över 60 appar och över 100 urtavlor. Dessutom inleder Fitbit ett samarbete med Deezer. Nästa år får Fitbit Ionic-användare som laddar ned Deezer-appen tillgång till tjänstens musikbibliotek offline.

Bland de nya apparna finns bland annat en för att kontrollera Philips Hue-belysning, Hue Lights. Yelp och Tripadvisor finns också för den som vill hitta restauranger att äta på och saker att göra.

Också betallösningen Fitbit Pay får sig en uppdatering för att bli smidigare att använda. Nu går det att välja vilket kort du vill betala med direkt i Ionic. I Sverige är det än så länge Danske bank och SEB som anslutit sig.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.