99 och FZ testar AR-spel

99 och syskonsajten FZ ses återigen i studion – den här gången för att prata om spel med förstärkt verklighet, eller AR som det populärt kallas.

För en dryg månad sedan kollade vi in mobilspel som kostar pengar tillsammans med Calle Johansson-Sundelius från vår syskonsajt FZ. I detta avsnitt spelar Ida och Calle AR-spel och lånar in Andreas för en Android-koll.

Det här med AR-spel är klart störst på IOS. Apple satsar stort på förstärkt verklighet med IOS 11 och AR Kit och det finns flera spel med förstärkt verklighet i App Store. Vi har valt ut fem stycken mobilspel som använder AR på olika sätt och kollar om det gör upplevelsen bättre.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.