99 och FZ testar AR-spel

99 och syskonsajten FZ ses återigen i studion – den här gången för att prata om spel med förstärkt verklighet, eller AR som det populärt kallas.

För en dryg månad sedan kollade vi in mobilspel som kostar pengar tillsammans med Calle Johansson-Sundelius från vår syskonsajt FZ. I detta avsnitt spelar Ida och Calle AR-spel och lånar in Andreas för en Android-koll.

Det här med AR-spel är klart störst på IOS. Apple satsar stort på förstärkt verklighet med IOS 11 och AR Kit och det finns flera spel med förstärkt verklighet i App Store. Vi har valt ut fem stycken mobilspel som använder AR på olika sätt och kollar om det gör upplevelsen bättre.

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.