poddradio

Avsnitt #208: Vi introducerar Eric

Den här veckan gästas vi i studion av frilans-Eric. Vem är han egentligen? Dessutom blir det snack om några av veckans nyheter.

Vi har en ny frilansare här på 99, Eric Persson och den här veckan gästar han podden. Ida, Amanda och Andreas grillar honom med frågor och det snackas förstås också om veckans nyheter.

Här tänkte vi visa en bild av oss fyra, men tyvärr glömde vi att fotografera en sådan medan Eric var här på kontoret. Nästa gång!

Mycket nöje!

Avsnitt: Vi introducerar Eric

Längd 1:00:00, filstorlek 40,28 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.