poddradio

Avsnitt #208: Vi introducerar Eric

Den här veckan gästas vi i studion av frilans-Eric. Vem är han egentligen? Dessutom blir det snack om några av veckans nyheter.

Vi har en ny frilansare här på 99, Eric Persson och den här veckan gästar han podden. Ida, Amanda och Andreas grillar honom med frågor och det snackas förstås också om veckans nyheter.

Här tänkte vi visa en bild av oss fyra, men tyvärr glömde vi att fotografera en sådan medan Eric var här på kontoret. Nästa gång!

Mycket nöje!

Avsnitt: Vi introducerar Eric

Längd 1:00:00, filstorlek 40,28 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.