poddradio

Avsnitt #208: Vi introducerar Eric

Den här veckan gästas vi i studion av frilans-Eric. Vem är han egentligen? Dessutom blir det snack om några av veckans nyheter.

Vi har en ny frilansare här på 99, Eric Persson och den här veckan gästar han podden. Ida, Amanda och Andreas grillar honom med frågor och det snackas förstås också om veckans nyheter.

Här tänkte vi visa en bild av oss fyra, men tyvärr glömde vi att fotografera en sådan medan Eric var här på kontoret. Nästa gång!

Mycket nöje!

Avsnitt: Vi introducerar Eric

Längd 1:00:00, filstorlek 40,28 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.