poddradio

Avsnitt #208: Vi introducerar Eric

Den här veckan gästas vi i studion av frilans-Eric. Vem är han egentligen? Dessutom blir det snack om några av veckans nyheter.

Vi har en ny frilansare här på 99, Eric Persson och den här veckan gästar han podden. Ida, Amanda och Andreas grillar honom med frågor och det snackas förstås också om veckans nyheter.

Här tänkte vi visa en bild av oss fyra, men tyvärr glömde vi att fotografera en sådan medan Eric var här på kontoret. Nästa gång!

Mycket nöje!

Avsnitt: Vi introducerar Eric

Längd 1:00:00, filstorlek 40,28 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Skriven av Ida Blix

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.

Apple säljer en specialutgåva av Apple Watch framtagen tillsammans med modehuset Hermès. Tidigare har man behövt åka utomlands för att köpa den – men inte nu längre.