Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tips: Fixa myset med Julradio 2018

Ratta in nördarnas favorit för att landa i den rätta stämningen.

Juletider innebär givetvis fullt ös på flera fronter, med allt från pepparkakor till paketinslagning. Givetvis är även musiken en nyckel till att sätta den viktiga stämningen – om man inte heter Andreas "Grinchen" Eklöv då, men det är en annan historia.

Plats på scenen för Julradio.se. Webbkanalen rullar julmusik dygnet runt, från början av december och hela vägen fram till dopparedagen. Vad är speciellt med just Julradio.se, varför inte Mix Megapol?

Framför allt handlar det om historiken, där kanalen är lite av nördarnas egen laddning inför julhelgen. Radion grundades på IRC 2001, och har sedan dess varit en stående ljusning i mångas digitala decembermörker.

Under åren har kanalen utvecklats ordentligt. Också i år blandas traditionell julmusik med moderna låtar, där programledare från hela Sverige presenterar och julmyser. Utrymme finns även för önskelåtar och hälsningar, antingen via webbplatsen eller taggen #julradio på Twitter.

Julradio.se finns att lyssna på via en hel rad olika plattformar. Kanalen har egna appar för IOS respektive Android, samt är tillgänglig via Tunein. Dessutom finns sädningen givetvis direkt på webbplatsen, och via strömmar till tjänster som VLC eller Itunes.

För er med Google Home går det också att be assistenten att spela upp julradion så börjar kanalen strax att ljuda.

Socialt sugna lyssnare kan även ratta in IRC-kanalen #julradio på Quakenet – platsen där allt började.

Räkna ned till dopparedagen med Julradio 2017

App Store

Länk
Julradio
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Version
1.4

Google Play

Länk
Julradio 2017
Krav
Kräver Android 4.0 eller senare
Version
1.2.8
Skriven av Emil Åkered

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.