Nu finns 99podden på Spotify

Varje lördag skickar vi ut ett nytt avsnitt av 99podden så att du kan lyssna både här och där. Nu finns podden också att hitta direkt i Spotify.

Guide: Lyssna på poddradio i mobilen I oktober 2012 släppte vi det första avsnittet av vår poddradio, som numera heter 99podden. I den träffas redaktionen och pratar om veckans nyheter, prylar vi testar och ibland dyker det upp en och annan gäst.

Vi försöker få ut podden på alla ställen där det går och kan nu med glädje meddela att vi också finns i Spotify. Där hittar du bland annat det senaste avsnittet där vi introducerar vår nya frilans Eric.

Har du några tips eller önskemål om innehållet i podden? Hör gärna av dig till oss!

Nostalgi-länk:
Premiär för 99mac poddradio (nyhet, 2012-10-05)

Senaste avsnittet:
Avsnitt #208: Vi introducerar Eric

Skriven av Ida Blix

Google Home Hub har ännu inte stöd för svenska, men om man kan acceptera det kan den smarta skärmen ändå en hel del. Vad kan och kan den inte göra? Andreas avlägger rapport om livet med Home Hub.

Medlemmen Wickard funderar på att byta från Iphone till Huawei P20 Pro och söker tips och råd om bytet. Har du tips, råd och egna erfarenheter får du gärna dela med dig i hans tråd!

Idag uppdaterade Apple sin webb-butik med en Ipad Air på 10,5 tum samt introducerade en ny Ipad mini, där båda får uppgraderade kretsar och stöd för Apple Pencil.

Över 400 000 personer deltog i en Apple-finansierad studie för att undersöka hur bra Apple Watch är på att upptäcka förmaksflimmer.

I höst vet vi vad Google bjuder på med Pixel 4, men i väntan på avtäckandet kan vi dregla över de här skisserna på hur den kan komma att se ut.

De båda företagen ska visa upp nyheter på ett event i Italien under namnet Symfonisk. Någon form av högtalare och belysning lär vara att vänta.