Fira jul med 99 – tredje advent

Det är tredje advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända nästa ljus i staken.

Har julstressen infunnit sig? Det är tredje advent och hög tid att fundera på julmaten, julklapparna och eventuella resplaner och packning inför. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det tredje ljuset.

Den här veckan får vi en julhälsning från Jakob med hans bästa julklappsminne.

Ha en fin tredje advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en vecka, och så här tycker han.

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.