Fira jul med 99 – tredje advent

Det är tredje advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända nästa ljus i staken.

Har julstressen infunnit sig? Det är tredje advent och hög tid att fundera på julmaten, julklapparna och eventuella resplaner och packning inför. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det tredje ljuset.

Den här veckan får vi en julhälsning från Jakob med hans bästa julklappsminne.

Ha en fin tredje advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Googles digitala röstassistent lär sig svenska idag, först i mobilen och senare i år även i högtalaren Google Home.

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Apple har tagit bort funktionen för gruppsamtal i Facetime från den senaste betaversionen av IOS 12, och funktionen kommer först nästa år.

Easy Mesh är en ny standard som ska låta routrar från olika tillverkare bilda mesh-nätverk tillsammans, och nu har den första produkten som stöder Easy Mesh nåt marknaden.

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?