Fira jul med 99 – tredje advent

Det är tredje advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända nästa ljus i staken.

Har julstressen infunnit sig? Det är tredje advent och hög tid att fundera på julmaten, julklapparna och eventuella resplaner och packning inför. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det tredje ljuset.

Den här veckan får vi en julhälsning från Jakob med hans bästa julklappsminne.

Ha en fin tredje advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.