Fira jul med 99 – tredje advent

Det är tredje advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända nästa ljus i staken.

Har julstressen infunnit sig? Det är tredje advent och hög tid att fundera på julmaten, julklapparna och eventuella resplaner och packning inför. Andreas, Amanda och Ida samlas i studion för att tända det tredje ljuset.

Den här veckan får vi en julhälsning från Jakob med hans bästa julklappsminne.

Ha en fin tredje advent!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.