Fira jul med 99 – fjärde advent

Det är äntligen fjärde advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det sista ljuset. Nu är det julafton!

Andreas, Amanda och Ida skickar med er ett sista julklappsminne så här på självaste julafton. Vi tänder det fjärde ljuset och önskar er alla massor av julmys, god mat, lugn och återhämtning.

Den här veckan får vi ett julklappsminne från Ida.

Från oss alla till er alla: Vi önskar er en riktigt God Jul!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

En blinkning så är våren förbi tycker redaktionen som har massor av spännande prylar att hugga tag i. Vi hälsar i alla fall prylvåren välkommen med ett nytt avsnitt av vår podd.

Det blåser orkanvindar runt Facebook just nu efter veckans avslöjanden om hur användarnas data kan utnyttjas tämligen frikostigt, och vi passar därför på att bjuda på vd:n Mark Zuckerbergs pudel-intervju.

Det nya smarta låset ska ge dig valmöjligheter med hur du låser upp dörren, där både fingret och mobilen är två av flera alternativ.

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?