Fira jul med 99 – fjärde advent

Det är äntligen fjärde advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det sista ljuset. Nu är det julafton!

Andreas, Amanda och Ida skickar med er ett sista julklappsminne så här på självaste julafton. Vi tänder det fjärde ljuset och önskar er alla massor av julmys, god mat, lugn och återhämtning.

Den här veckan får vi ett julklappsminne från Ida.

Från oss alla till er alla: Vi önskar er en riktigt God Jul!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Årets nya Iphone-modeller är här! Här går vi igenom vad du bör tänka på innan du byter till en ny telefon och hur du gör för att flytta allt från din gamla. Efteråt kan du lämna din gamla telefon till någon ny eller kanske sälja den.

Med IOS 12 dök äntligen appen Genvägar upp. Har du hunnit kika på den och framför allt – har du satt upp några genvägar? Tipsa om dina favorit i den här tråden.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.