Fira jul med 99 – fjärde advent

Det är äntligen fjärde advent och 99-redaktionen har samlats i studion för att tända det sista ljuset. Nu är det julafton!

Andreas, Amanda och Ida skickar med er ett sista julklappsminne så här på självaste julafton. Vi tänder det fjärde ljuset och önskar er alla massor av julmys, god mat, lugn och återhämtning.

Den här veckan får vi ett julklappsminne från Ida.

Från oss alla till er alla: Vi önskar er en riktigt God Jul!

Vilket är ditt bästa julklappsminne?

Kommentarer
11 svar

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Vår Jakob har tagit semester så självklart passar vi på att störa honom med frågor om vilka prylar och tjänster som han kommer använda mest under ledigheten.

Det finns många som önskar sig en ny modell av den lilla och behändiga Iphone SE, och Ida Blix håller med. I en värld av allt större mobiler behövs något greppvänligt och lagom.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?