Snart säljstart för Imac Pro

Som vi tidigare berättat har Apple smitt på en ny Pro-version av modellen Imac, och nu är det klart att den går att köpa redan den 14 december.

Tidigare uppgifter har angivit en säljstart under december månad, och mycket riktigt berättar Apple nu att den nya allt-i-ett modellen blir möjlig att beställa den 14 december. Imac Pro levereras i färgen rymdgrå, som vi är bekant med från Apples andra produkter. Även tillbehören Magic Mouse och Magic Keyboard levereras med den nya färgen.

Denna påkostade proffsmodell går att utrusta med Intels Xeon-processorer med upp till 18 kärnor och är möjlig att konfigurera med upp till 128 gigabyte primärminne. Grafiken sköter en dedikerad krets från det allra högsta segmentet som erbjuds av AMD, valbart mellan kretsarna Vega 56 och Vega 64 med 8 respektive 16 gigabyte grafikminne.

De väl tilltagna specifikationerna kompletteras med en 27 tums skärm med 5K-upplösning samt gott om portar för att ansluta fler skärmar och tillbehör. Det finns inget i den information som Apple släppt som bekräftar eller talar för de tidigare rykten som florerat om att datorn ska få Touch ID eller ett konstant påslaget Siri-läge.

Imac Pro kostar i grundutförande 56 995 kronor.

Kommentarer
37 svar

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.