Rykte: Tidal kan läggas ner inom ett halvår

Konkurrensen kring de strömmande musiktjänsterna är hård. Förra året var ett dåligt år för Tidal och företaget beräknas nu ha pengar för att överleva ungefär ett halvår.

De är inte helt lätt att slå igenom i den strömmande musikbranschen. Jättar som Spotify och Apple Music håller branschen i ett järngrepp. En tjänst som jobbat hårt för att slå sig fram är Tidal. Det har dessvärre inte gått så bra för dem, förra året förlorade företaget runt 368 miljoner norska kronor, motsvarande 372 miljoner kronor, innan skatt enligt Dagens Næringsliv.

Detta gör att Tidal har kapital till att överleva i drygt ett halvår. Tidal själva har säger till Engadget att: "Ända sedan starten har vi fått dålig publicitet och det enda vi gjort varje år är att växa." Företaget säger även att de kommer nå ett nollresultat inom kort.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.

I framtiden tros Apple byta ut sina skärmar från Samsung och LG mot egna skärmar med Micro-LED.