Rykte: Tidal kan läggas ner inom ett halvår

Konkurrensen kring de strömmande musiktjänsterna är hård. Förra året var ett dåligt år för Tidal och företaget beräknas nu ha pengar för att överleva ungefär ett halvår.

De är inte helt lätt att slå igenom i den strömmande musikbranschen. Jättar som Spotify och Apple Music håller branschen i ett järngrepp. En tjänst som jobbat hårt för att slå sig fram är Tidal. Det har dessvärre inte gått så bra för dem, förra året förlorade företaget runt 368 miljoner norska kronor, motsvarande 372 miljoner kronor, innan skatt enligt Dagens Næringsliv.

Detta gör att Tidal har kapital till att överleva i drygt ett halvår. Tidal själva har säger till Engadget att: "Ända sedan starten har vi fått dålig publicitet och det enda vi gjort varje år är att växa." Företaget säger även att de kommer nå ett nollresultat inom kort.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.

Med IOS 12 har Apple gjort det möjligt att se vädret på låsskärmen när du vaknar. Så här får du igång funktionen.

Ingen näthandel ännu, men däremot molntjänster. Amazon Web Services öppnar sin verksamhet i Sverige idag.

Bilder på en Iphone XS-version av Apples puckelryggiga batterifodral har dykt upp på nätet, och produkten kan rentav dyka upp innan jul.

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.