Rykte: Tidal kan läggas ner inom ett halvår

Konkurrensen kring de strömmande musiktjänsterna är hård. Förra året var ett dåligt år för Tidal och företaget beräknas nu ha pengar för att överleva ungefär ett halvår.

De är inte helt lätt att slå igenom i den strömmande musikbranschen. Jättar som Spotify och Apple Music håller branschen i ett järngrepp. En tjänst som jobbat hårt för att slå sig fram är Tidal. Det har dessvärre inte gått så bra för dem, förra året förlorade företaget runt 368 miljoner norska kronor, motsvarande 372 miljoner kronor, innan skatt enligt Dagens Næringsliv.

Detta gör att Tidal har kapital till att överleva i drygt ett halvår. Tidal själva har säger till Engadget att: "Ända sedan starten har vi fått dålig publicitet och det enda vi gjort varje år är att växa." Företaget säger även att de kommer nå ett nollresultat inom kort.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.

Nu har vi lagt vantarna på en Iphone XS Max i guld. Självklart kan inga tester börja förrän vi packat upp den – häng med.

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.