Vinn en Star Wars-utgåva av Oneplus 5T

Inför dagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi ger Oneplus dig chansen att vinna en specialutgåva av Oneplus 5T.

Den åttonde delen i den tveklöst största rymdoperan som existerar i populärkulturen har premiär idag, och för att fira detta har Oneplus tagit fram en specialutgåva av flaggskeppet Oneplus 5T som utsmyckats med Star Wars-tema.

Specialutgåvan utgörs dels av telefonen, där Star Wars-logotypen finns inpräntat på baksidan, och telefonens baksida utgörs av ett vitmetalliskt material. Det vita materialet ska faktiskt inte symbolisera stormtruppernas ikoniska uniformer utan något specifikt för den nya filmen, men vad det är låter vi vara osagt för er som ännu inte sett den. Utöver detta har även mjukvaran bestyckats med ett färgtema och bakgrundsbild från filmen.

Oneplus har skickat över två paket innehållandes dels telefonen och dels ett speciellt Kylo Ren-skal. Dessa två paket ska vi tävla ut här på 99 och hos systersajten FZ, och tävlingen går till så här:

  • Du måste vara medlem hos antingen 99 eller FZ

  • Svara på vårt quiz

  • Lämna en motivering till hur denna telefon kan förgylla din nörd-vardag

Tävlingen pågår nu och fram till klockan 16.00 den 14 december. Bidragen gås då igenom och en vinnare utses klockan 19.00 på kvällen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.