Vinn en Star Wars-utgåva av Oneplus 5T

Inför dagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi ger Oneplus dig chansen att vinna en specialutgåva av Oneplus 5T.

Den åttonde delen i den tveklöst största rymdoperan som existerar i populärkulturen har premiär idag, och för att fira detta har Oneplus tagit fram en specialutgåva av flaggskeppet Oneplus 5T som utsmyckats med Star Wars-tema.

Specialutgåvan utgörs dels av telefonen, där Star Wars-logotypen finns inpräntat på baksidan, och telefonens baksida utgörs av ett vitmetalliskt material. Det vita materialet ska faktiskt inte symbolisera stormtruppernas ikoniska uniformer utan något specifikt för den nya filmen, men vad det är låter vi vara osagt för er som ännu inte sett den. Utöver detta har även mjukvaran bestyckats med ett färgtema och bakgrundsbild från filmen.

Oneplus har skickat över två paket innehållandes dels telefonen och dels ett speciellt Kylo Ren-skal. Dessa två paket ska vi tävla ut här på 99 och hos systersajten FZ, och tävlingen går till så här:

  • Du måste vara medlem hos antingen 99 eller FZ

  • Svara på vårt quiz

  • Lämna en motivering till hur denna telefon kan förgylla din nörd-vardag

Tävlingen pågår nu och fram till klockan 16.00 den 14 december. Bidragen gås då igenom och en vinnare utses klockan 19.00 på kvällen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.