Vinn en Star Wars-utgåva av Oneplus 5T

Inför dagens premiär av Star Wars Episode VIII: The Last Jedi ger Oneplus dig chansen att vinna en specialutgåva av Oneplus 5T.

Den åttonde delen i den tveklöst största rymdoperan som existerar i populärkulturen har premiär idag, och för att fira detta har Oneplus tagit fram en specialutgåva av flaggskeppet Oneplus 5T som utsmyckats med Star Wars-tema.

Specialutgåvan utgörs dels av telefonen, där Star Wars-logotypen finns inpräntat på baksidan, och telefonens baksida utgörs av ett vitmetalliskt material. Det vita materialet ska faktiskt inte symbolisera stormtruppernas ikoniska uniformer utan något specifikt för den nya filmen, men vad det är låter vi vara osagt för er som ännu inte sett den. Utöver detta har även mjukvaran bestyckats med ett färgtema och bakgrundsbild från filmen.

Oneplus har skickat över två paket innehållandes dels telefonen och dels ett speciellt Kylo Ren-skal. Dessa två paket ska vi tävla ut här på 99 och hos systersajten FZ, och tävlingen går till så här:

  • Du måste vara medlem hos antingen 99 eller FZ

  • Svara på vårt quiz

  • Lämna en motivering till hur denna telefon kan förgylla din nörd-vardag

Tävlingen pågår nu och fram till klockan 16.00 den 14 december. Bidragen gås då igenom och en vinnare utses klockan 19.00 på kvällen.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.

Amazon Echo med Alexa må vara en populär röstassistent för det smarta hemmet, men bra ljud har högtalaren inte. Det vill nu Amazon råda bot på med en maffig bashögtalare.