Problem med HBO Nordic efter uppdatering

UPPDATERAD. Efter den senaste uppdateringen till Android verkar appen HBO Nordic dras med stora problem och användare rapporterar om frekvent kraschande och en oförmåga att strömma via Chromecast.

HBO är kända för att skapa välskrivna och påkostade produktioner. Deras egen app är däremot inte lika välrenommerad. Tisdagen den 12 uppdaterades appen HBO Nordic till Android och sedan dess har användare rapporterat om frekventa krascher och en oförmåga att strömma via Chromeacast. Många användare vittnar om att appen inte längre är funktionell och många uttrycker stor ilska och frustration om saken.

HBO har inte själva gått ut med någon information eller något löfte om när problemen kan tänkas vara lösta.

Håll ut, alla videoströmmare ute i stugorna!

Uppdatering: Flera av våra läsare uppger också att de haft problem med Apple TV-appen av HBO Nordic under flera månader. En ny version av appen till Apple TV har också släppts, och verkar ha åtgärdat problemen åtminstone för vissa.

Har du problem med HBO Nordic, och vilken plattform använder du för att se? Skriv en kommentar och berätta!

Källa: Google play store

Kommentarer
13 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.