Problem med HBO Nordic efter uppdatering

UPPDATERAD. Efter den senaste uppdateringen till Android verkar appen HBO Nordic dras med stora problem och användare rapporterar om frekvent kraschande och en oförmåga att strömma via Chromecast.

HBO är kända för att skapa välskrivna och påkostade produktioner. Deras egen app är däremot inte lika välrenommerad. Tisdagen den 12 uppdaterades appen HBO Nordic till Android och sedan dess har användare rapporterat om frekventa krascher och en oförmåga att strömma via Chromeacast. Många användare vittnar om att appen inte längre är funktionell och många uttrycker stor ilska och frustration om saken.

HBO har inte själva gått ut med någon information eller något löfte om när problemen kan tänkas vara lösta.

Håll ut, alla videoströmmare ute i stugorna!

Uppdatering: Flera av våra läsare uppger också att de haft problem med Apple TV-appen av HBO Nordic under flera månader. En ny version av appen till Apple TV har också släppts, och verkar ha åtgärdat problemen åtminstone för vissa.

Har du problem med HBO Nordic, och vilken plattform använder du för att se? Skriv en kommentar och berätta!

Källa: Google play store

Kommentarer
13 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.