Problem med HBO Nordic efter uppdatering

UPPDATERAD. Efter den senaste uppdateringen till Android verkar appen HBO Nordic dras med stora problem och användare rapporterar om frekvent kraschande och en oförmåga att strömma via Chromecast.

HBO är kända för att skapa välskrivna och påkostade produktioner. Deras egen app är däremot inte lika välrenommerad. Tisdagen den 12 uppdaterades appen HBO Nordic till Android och sedan dess har användare rapporterat om frekventa krascher och en oförmåga att strömma via Chromeacast. Många användare vittnar om att appen inte längre är funktionell och många uttrycker stor ilska och frustration om saken.

HBO har inte själva gått ut med någon information eller något löfte om när problemen kan tänkas vara lösta.

Håll ut, alla videoströmmare ute i stugorna!

Uppdatering: Flera av våra läsare uppger också att de haft problem med Apple TV-appen av HBO Nordic under flera månader. En ny version av appen till Apple TV har också släppts, och verkar ha åtgärdat problemen åtminstone för vissa.

Har du problem med HBO Nordic, och vilken plattform använder du för att se? Skriv en kommentar och berätta!

Källa: Google play store

Kommentarer
13 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.