Problem med HBO Nordic efter uppdatering

UPPDATERAD. Efter den senaste uppdateringen till Android verkar appen HBO Nordic dras med stora problem och användare rapporterar om frekvent kraschande och en oförmåga att strömma via Chromecast.

HBO är kända för att skapa välskrivna och påkostade produktioner. Deras egen app är däremot inte lika välrenommerad. Tisdagen den 12 uppdaterades appen HBO Nordic till Android och sedan dess har användare rapporterat om frekventa krascher och en oförmåga att strömma via Chromeacast. Många användare vittnar om att appen inte längre är funktionell och många uttrycker stor ilska och frustration om saken.

HBO har inte själva gått ut med någon information eller något löfte om när problemen kan tänkas vara lösta.

Håll ut, alla videoströmmare ute i stugorna!

Uppdatering: Flera av våra läsare uppger också att de haft problem med Apple TV-appen av HBO Nordic under flera månader. En ny version av appen till Apple TV har också släppts, och verkar ha åtgärdat problemen åtminstone för vissa.

Har du problem med HBO Nordic, och vilken plattform använder du för att se? Skriv en kommentar och berätta!

Källa: Google play store

Kommentarer
13 svar

För dig som är sugen på att bli amatörpilot, men inte vill ge dig in på drönarmarknaden finns snart pappersflygplanet Powerup Dart som alternativ.

I den här tråden samlas de som redan lagt vantarna på en Homepod. In och läs om du är riktigt sugen på att skaffa en. Och har du redan köpt en vill vi läsa om dina intryck!

Andreas vilar upp sig hemma, Amandas halsont ställer till det – men podd blir det ändå. Som nästan varje vecka.

Den här killen styr det viktigaste i hemmet med sin Ocarina. Hemautomation gjord Zelda-style.

Det är bara att bita ihop och betala säger Tullverket.

Röstassistenten Google Assistant har ett hektiskt år framför sig. Enligt en bild från en Google-presentation kommer assistenten under 2018 att lanseras i flera nya länder och lära sig nya språk.