Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix släpper en rapport över våra tittarvanor för 2017

Tidigare i veckan blev det en snackis att Netflix trollar sina användare på Twitter. Att företaget har stenkoll på vad vi tittar på kanske inte är någon överaskning, men de har nu sammanställt en rapport över tittarnas vanor för 2017.

Världen över spenderar prenumeranterna 140 miljoner timmar i veckan med serier och filmer från streamingtjänsten. För den som gärna roar sig med en jämförelse eller två motsvarar det närmare 16 000 år. Per dag. Eller i runda slängar 221 genomsnittliga livstider för en människa. Återigen, per dag.

Självklart har Netflix sammanställt en fin grafik över saken.

Det framgår också att den genomsnittliga tittaren ser ungefär 60 filmer per år, lite mer än en i veckan alltså. Det låter betydligt mer moderat än den användare som tittat på Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl inte mindre än 365 dagar i rad.

Känner du igen dig i dina tittarvanor?

Skriven av Eric Persson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.