Netflix släpper en rapport över våra tittarvanor för 2017

Tidigare i veckan blev det en snackis att Netflix trollar sina användare på Twitter. Att företaget har stenkoll på vad vi tittar på kanske inte är någon överaskning, men de har nu sammanställt en rapport över tittarnas vanor för 2017.

Världen över spenderar prenumeranterna 140 miljoner timmar i veckan med serier och filmer från streamingtjänsten. För den som gärna roar sig med en jämförelse eller två motsvarar det närmare 16 000 år. Per dag. Eller i runda slängar 221 genomsnittliga livstider för en människa. Återigen, per dag.

Självklart har Netflix sammanställt en fin grafik över saken.

Det framgår också att den genomsnittliga tittaren ser ungefär 60 filmer per år, lite mer än en i veckan alltså. Det låter betydligt mer moderat än den användare som tittat på Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl inte mindre än 365 dagar i rad.

Känner du igen dig i dina tittarvanor?

Skriven av Eric Persson

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.

Har du bra tips att dela med dig om vilken trådlös högtalare man bör välja, eller är du rentav nyfiken på detta själv? Tipsa eller läs för all del då i denna forumtråd!

Nu är både Ida och Jakob tillbaka från sina respektive föräldraledigheter vilket betyder att det är dags för mig att säga hejdå.

Nätdejting blir allt vanligare men det kan vara svårt att navigera sig i appdjungeln. Vi hjälper dig att reda ut vilken app du inte kan vara utan och vilka du bör undvika.

Imorgon träder GDPR-lagen i kraft, och därför uppmärksammar vi tillfällen när datalagring inte har funkat så bra i veckans quiz. Vad kan du om teknikvärldens läckor? Lycka till!

WWDC är snart här och då får vi veta mer om Apples planer för nästa version av deras mobila operativssystem – IOS 12. Vad ligger högst upp på din önskelista? Är det samma som andra här på forumet? Gå in och snacka av dig om önskemål och tankar!