Netflix släpper en rapport över våra tittarvanor för 2017

Tidigare i veckan blev det en snackis att Netflix trollar sina användare på Twitter. Att företaget har stenkoll på vad vi tittar på kanske inte är någon överaskning, men de har nu sammanställt en rapport över tittarnas vanor för 2017.

Världen över spenderar prenumeranterna 140 miljoner timmar i veckan med serier och filmer från streamingtjänsten. För den som gärna roar sig med en jämförelse eller två motsvarar det närmare 16 000 år. Per dag. Eller i runda slängar 221 genomsnittliga livstider för en människa. Återigen, per dag.

Självklart har Netflix sammanställt en fin grafik över saken.

Det framgår också att den genomsnittliga tittaren ser ungefär 60 filmer per år, lite mer än en i veckan alltså. Det låter betydligt mer moderat än den användare som tittat på Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl inte mindre än 365 dagar i rad.

Känner du igen dig i dina tittarvanor?

Skriven av Eric Persson

Hur gick det i förra veckans quiz? Här kan du jämföra dig med de andra som gjorde testet.

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.

Nästa vecka kommer Sony visa upp sin nya Android-telefon på Mobile World Congress och i dag släppte de en kryptiskt video för telefonen.

Nyligen valde Google att plocka bort direktlänkar till bilder bland sökresultaten. En klart irriterande grej men något som nu går att fixa genom ett enkelt tillägg.

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.